onsdag 6. september 2017

Helgekos med kjøttdeig

Helgekos med kjøttdeig

Fredagsmiddag, lørdagskos og helgemat. God helg og kos deg med god mat! Middagstips og ekstra. Gratinert nachos med kjøttdeig. Enchiladas med kjøttdeig.


Helgekos med kjøttdeig

Helgekos heter denne samlingen med litt ekstra digge oppskrifter, men. PIZZA MED FENNIKELPØLSE OG MOZZARELLA. Noen av rettene er perfekt til helgekos , andre til travle hverdager, . Utforsk denne tavlen til Solveig Rødland på Pinterest: Helgekos.


Flyvende Jacob er super helgekos. LCHF - Lavkarbo verden: Kjøttdeig grateng. I ukens meny finner du spennende retter som alle har kjøttdeig som hovedingrediens. Kjøttdeig er nemlig både billig og minst like anvennlig som poteten.


Helgekos med kjøttdeig

Trøffelpopkorn - En ny vri på helgekosen ! Raske middager til hverdagsmiddagen eller helgekos. Her kan du finne alt fra. Denne vekas helgekupp er kjøttdeig til kr 2! Hva med å lage noen deilige pizzasnurrer til helgekosen ? Perfekt som helgekos eller i et barneselskap. Bruk en stekespade til å dele kjøttdeigen i mindre biter.


Ha i vann og tacokrydder og . Nachos kan du lage til middag på en hverdag, eller som helgekos. Jeg har avokado, mango og jalapenos som tilbehør for å få den fresh i smaken. Fylte taco-paprika, perfekt lavkarbo helgekos ! Taco er svært populær helgekos og det finnes mange måter å lage dem.


Helgekos med kjøttdeig

KJØTT Kjøttdeig kan byttes ut med karbonadedeig, kyllingdeig eller kylling-, . Mmm, denne retten er digg og passer til helgekosen. Du trenger tortilla-lefser og noe fyll av eget ønske. Vi anbefaler bønner, kjøttdeig , papirka . Sunnere enn orginalen, god og perfekt til helgekosen ! Har vært laget med bønner, karbonadedeig . Jeg har laget en skikkelig helgekos variant med spicy kjøttfyll, ost og bakt i butterdeig.


Jeg serverte dette sammen med en rask chimichurri som er en argentisk . Kan love deg dette blir en favoritt helgekos middag. Det finnes mange gode . This Pin was discovered by Reidun Larsen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Fatteh med krydret kjøttdeig og aubergine . Ukens helgekos : Saftige kjøttboller i tomatsaus. Higer du etter ordentlig gode, saftige. Stek hvitløk, løk og jalapenos med kjøttdeig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg