onsdag 23. november 2016

Alkoholfritt test

Alkoholfritt test

Alkoholfritt øl er trendy og salget skyter i været. Men får du samme gode smak som for alkoholholdige øltyper? Vi testet de norskproduserte . Salget av alkoholfritt øl har eksplodert, og utvalget blir stadig større.


Alkoholfritt test

Dette følger en trend man ser i resten av Europa, og vi har kjørt en stor test ! I høst hadde det totale salget av alkoholfritt øl økt med prosent sammenlignet med fjorårets. I juni var økningen på hele prosent! De er ikke mange, men variasjonen er stor.


Vi har testet årets alkoholfrie juleøl. Det er blitt så mye godt alkoholfritt øl å velge mellom at det ikke er noe problem å velge alkoholfritt til julematen. Flere og flere ser ut til å mene at januar passer som hvit ( alkoholfri ) måned. Jeg føler derfor at det er naturlig å teste litt alkoholfritt øl.


Alkoholfritt test

I min vandring i alkoholfrie øl er jeg kommet til Hansa sitt utvalg. Dagbladet, og testpanelet lot seg overraske positivt, mer . Test av alkoholfri drikke. Med lengre kvelder og varmere vær får man lyst på godt drikke som kanskje er litt mer spennende enn cola. Denne gangen har vi testet.


I samarbeid med Leske, leverandør av alkoholfri drikke av høy kvalitet kan vi gi dere på ditt første kjøp. Leske tilbyr alkoholfri drikke til mat, . Side 6: Nytt alkoholfritt i basis. TEST : Sjelden har januars basishyller vært så spennende som nå. Ostlendingen har testet alkoholfritt øl og nyheten vår Clausthaler Dry Hopped fikk terningkast Les hva de skriver om Clausthaler Dry Hopped. Vilket alkoholfritt vin är bäst?


Alkoholfritt test

Och vilken alkoholfri öl är godast? Stort test av alkoholfri öl, alkoholfritt vin och bubbel. Här är ett test med sorter från Systembolaget. Munkholm Classic er best i test.


En alkoholfri öl vann guld på ölfestival. Systembolagets kategorichef Johan Lund berättar om trender och Systembolagets alkoholfria ölsortiment. Det finnes utrolig mye god alkoholfri øl nå.


Noen av de beste typene . Den mest solgte ølen taper smakstesten. TESTET : Dette er de alkoholfrie ølsortene som ble utsatt for Matkontrollens test. Dette var veldig godt, uttaler juryen i VGs juleøltest og gir det terningkast 6. Faktisk falt det så godt i smak at det som første alkoholfrie juleøl noen.


I denne testen har vi testet norskproduserte – og selvsagt glutenfrie – øltyper! En ok alkoholfri variant som er lettdrikkelig og frisk. Da har du ifølge de ulike testene flere gode alternativer, men Ølakademiet erklærer Nøgne Ø Julefri som en revolusjon innen alkoholfritt øl.


Nå har det riktignok vært et tegn i tiden en stund- at alkoholfritt øl skulle slå litt gjennom….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg