fredag 11. november 2016

Nyttårsaften 2020

Nyttårsaften 2020

Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Oslo kommune skyter også i år opp festfyrverkeri fra havnebassenget utenfor Rådhuset og ved Furuset idrettspark ved midnatt nyttårsaften. Trenger du tips til hvordan du får en nyttårsaften litt utenom det vanlige?


Nyttårsaften 2020

Vi gjentar suksessen og. Vi åpner billettsalget til neste . Kvelden har også blitt synonym med oppskyting av . Det ble fyrt opp nyttårsraketter ved midnatt fra hovedstaden Apia i . Opplevelser i spa, nyttårsmiddag (buffet), . Nyttårsfesten du aldri glemmer! Det har vært en rekke branner over hele landet nyttårsaften , og politi og brannvesene har hatt det travelt. Dette feirer vi med stor, felles nyttårsfeiring på Kirketorget.


Se nyttårsrakettene fra høyden! Bli med på en spektakulær markering av . Det er en rekke spennende steder man kan dra for å feire nyttår. Vi introduserer deg for ulike alternativer til årets store. Beboerne på de tropiske øyene i Stillehavet kan allerede ønske.


Nyttårsaften 2020

Likevel trosset mange været for å skyte opp fyrverkeri for å . Velkommen til nyttårsfest her på PUBn. I denne anledningen har vi den store gleden av å invitere dere til Trafficlight Party for å få en god . Vi feirer nyttår med tidenes nyttårsbuffet, innendørs fyrverkeri, trylleshow og live musikk. Du vil bli forbløffet og forført av latter,. Stølen Brasserie i Stølegaten 8a har åpent fra klokken på nyttårsaften.


Kom som du er, treningsbukse eller smoking! Dagen er halv fridag,. Veldig hektisk nyttårsaften er operasjonsleder i Oslo Gjermund Stokklis.


Nyttårsaften 2020

Se hvilke restauranter som holder åpent dersom du vil ut og spise denne kvelden! Seil på et cruise i Sydney Harbour for en eksklusiv nyttårsaften som inkluderer fyrverkeri, kanapeer, snacks, drinker og dans. Glid rundt den eventyrlige havnen. Det er flere ting det er greit å vite før tiårets siste dag skal feires. Stavanger kommune ønskes velkommen med felles fyrverkeri ni . Gå ikke glipp av Oslos største nyttårsfest – la Radio Latin-Amerika være din vert for feiringen av nyttårsaften i år!


Senk skuldrene og nyt . Legevakten har økt pågang på nyttårsaften enn vanlige lørdagsnetter. Ikke bare for øyeskader, men. Skader er den største årsaken til at flere oppsøker legevakten på nyttårsaften. Vi inviterer til nyttårsfeiring i Strandbaren også i år- og vi klemmer på med sprudlevann, skalldyr, quiz og fyrverkeri!


GRÅTT: Langs kysten og i indre Agder vil det skye til utover nyttårsaften , og kan det bli vanskelig å se rakettene ved midnatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg