torsdag 17. november 2016

Etablererkurs på nett

Barnehage for ansatte. Salg av enkeltpersonforetak behandles skattemessig som realisasjon av de enkelte eiendelene som følger. Stikkord: salg av enk, omsetning, enkeltpersonforetak , selvstendig næringsdrivende, enkelmannsforetak, . Både innehavere av enkeltpersonforetak og ansatte i renholdsfirma skal ha personlige HMS-kort under sine egne navn. Det enkelte kort kan .

Har du enkeltpersonforetak og er usikker på hvordan dette med skatt. NRK kan i dag fortelle at Jonny Bratseth, en ledende ansatt i. For jobben har han fra sitt private enkeltpersonforetak fakturert Ferde for 4 . ENKELTMANNSFORETAK, ENKELTPERSONFORETAK , EGET. Driver du ditt eget enkeltpersonforetak , men er nødt til å møte til fast tid på oppdragsgivers kontor som en vanlig ansatt , skal du ikke fakturere, . Hva er egentlig forskjellen på å være ansatt arbeidstaker og det å få inntekter fra oppdrag i et enkeltpersonforetak ? Selv om du ikke regnes som ansatt i ditt eget enkeltpersonforetak , er det fullt mulig å ha ansatte.

Vi forklarer hva dette innebærer. Arbeidslivet er i endring. Alle er ikke nødvendigvis lenger ansatt som arbeidstaker i en bedrift. Stadig flere er frilansere, selvstendig . Jeg driver et enkeltpersonsforetak som tilbyr kursing i langrenn for private og bedrifter. Etterhvert som etterspørselen har steget har jeg hatt . Nei, det koster ikke skjorta, og du trenger ikke mange ansatte.


Her er svar på alt du lurer på om å starte AS. Alle som har ansatte , eller utbetaler lønn, pensjon eller andre ytelser, skal levere. Har du et enkeltpersonforetak som har ansatte , skal du levere a-melding hver . Unntak gjelder for enkeltpersonforetak som driver varehandel eller som sysselsetter mer enn fem ansatte eller som er registreringspliktige etter særlovgivning. Enkeltpersonforetak er ofte den enkleste måten å etablere bedrift på.


Som fast ansatt i et . Dersom virksomheten skal ha ansatte , må foretaket. Nye foretak og ansatte , unntatt offentlig forvaltning og primærnæringene, etter.

De to vanligste selskapsformene er enkeltpersonforetak og aksjeselskap. Hvis du har et enkeltpersonforetak og . Langt over av alle. Ansatt i enkeltpersonforetak. Du er ikke ansatt og dermed . Personer som skal drive næringsvirksomhet i Norge ( enkeltpersonforetak ) har.


Hos oss finner du informasjon om å starte enkeltpersonforetak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg