onsdag 23. november 2016

Britannia restaurant

Ingredienser kalkun smør til pensling salt og hvit pepper. Helstekt kalkun er en populær rett på mange norske nyttårsbor men også til. Jeg bruker å lage søtpotetstuffing til kalkun.


Skjær purren i tynne ringer og press appelsinene. Fikk ikke plass til all stuffingen inni kalkunen , så da havnet resten utenfor for. Smak til med mer syrlighet fra sitron eller appelsin om det trengs.

Få tips til hvordan du kan tiberede kalkunen til julemiddagen. Vend i ris og appelsin. Sennep- og honninglasert kalkun med rotgrønnsaker, appelsinsaus , potetkrem og stekt. Tilsett litt appelsinjuice og revet appelsinskall i sausen for å gi den en frisk og.


Den kan du nemlig bruke som basis for nydelig saus eller stuffing. Det er mye godt som skal i kalkunen når amerikanerne feirer Thanksgiving. I fjor stappet jeg kalkunen full i epler, svisker, løk og appelsiner ! Stuffingen min består av innmaten, hakket svinekjøtt, loff, melk, hvitløk, . Et godt tips er å dele løk, appelsiner og epler i store biter.

Stuffing er et tilbehør, som fylles i kalkun når man lager kalkunmiddag. Dersom stuffingen trenger lengre tid enn kalkunen betyr det trøbbel. Ta ut innmaten, den ligger i en pose inne i kalkunen.


Tørk kalkunen med kjøkkenpapir. Ha appelsinjus , -saft, -skall, smeltet smør, . Legg potetene i en paiform e. Del løk, appelsiner og eple i store biter. Kalkun med julestuffing.


En skikkelig nyttårsaften med helstekt kalkun og bobler i glassene. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Ikke fyll kalkunen med rå stuffing.


Pensle hele kalkunen godt med smeltet . Laget kalkun til folk i går. Julekalkun med stuffing , rotgrønnsaker og gyllen potetmos. Ha i revet appelsinskall og sett kjelen til side. Brett vingespissene bak på ryggen, slik at kalkunen ligger stødig.


Del ev godt skrubbet appelsin opp i båter og legg båtene inn i fuglen ev sammen med friske . Han serverer vanligvis kalkunen med potetstappe, grønne bønner med bacon, stuffing , saus, “kokkehatter”, tranebærsaus, søtpoteter og mais.

Anne Lises deilige stuffing er et skikkelig prakteksemplar. Denne kalkunen er fylt med fruktblanding, serveres med frisk appelsinsaus - og er pyntet til fest! Fyll kalkunen med stuffing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg