fredag 18. november 2016

Ned 15 kg på 6 måneder

Nå - måneder senere og kilo lettere føler hun seg endelig bra! PÅ FOTOSHOOT: Nina Sofie Sandberg ønsker fremdeles å gå ned noen kilo til, men føler seg allerede bedre og sprekere enn før. Thor Foseid skriver: Kontroversiell. At noen klarer å tro . Jeg trodde jeg måtte trene minutter om dagen for å gå ned i vekt.


Hvordan gå ned kg.

Gå ned kg på dager ! All kondisjonstrening med god intensitet fungerer. Kvelden går mens barn og mann usolidarisk spiser seg gjennom kanelboller, chips og is. Om man fortsetter kuren utover sine dager , så kan kuren bli direkte helseskadelig. Veier meg: kg ned siden fredag.


Jeg anser PSMF for å være den beste dietten for å gå ned i vekt på kort. Du kan også spise en halv boks og tilsette 20g MyoProtein eller. Han skal derfor ha gått ned 1kilo på timer.


Dersom man ønsker å gå ned i vekt så er det viktig å følge med på vekten og veie seg regelmessig, men jeg kan være enig.

Mannen bak er professor i reguleringsteori ved Aalborg Universitet, Jakob Stoustrup, som selv har gått ned kilo på dager med kuren. Trønder som elsker bøker,film og musikk. Tar gjerne en politisk debatt også. Er glad i både sykkelen . Den varer i dager. Dette gjør jeg helt frivillig,vil gå ned det jeg kan.


Vet om folk som har tatt av min kg på de dagene. Fant den, og tenkte bare, hvordan i alle dager skal jeg klare å ikke sulte i hjel : blinke: hehe. Dett er trolig den mest ekstreme og desperate metoden for å gå ned i vekt. Er det mulig å gå ned kilo på en uke?


Har gått ned ca 5-kg. Fem dager igjen med diett og så får jeg en annen type. Legg osteskivene på en. Ekstremdietten varer i dager , og ifølge maxfpo.


Hvis kuren følges slavisk, vil man tape alt overflødig kroppsfett (- 20kg.). Følger man den til punkt og prikke går man ned fra kg kuren disse tre dagene. SVARER DAGLIG: Jøran Hjelmesæth, leder.


Spiser du 5kalorier mindre per dag, vil du gå ned en halv kilo hver uke.

Jeg veier idag kg men ønsker å komme meg ned til 60.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg