onsdag 30. november 2016

Gardiner bobil

Vi selger rullegardiner og skjermer for vindu i campingvogner og bobiler fra Dometic Seitz og REMIS. Store front- og sidevinduer på din bobil gir full oversikt i trafikken og vakker utsikt, men det betyr også at det er enkelt å kikke inn for nysgjerrige øyne. Her finner du våre populære førerhusmatter, setetrekk til bobil , svingstoler, dashbordforedling,. Delekatalog for bygging av egen bobil.


Fornying av interiør i bobiler. Brukte bobiler blir som nye.

Med nytt trekk, nye gardiner og madrasser blir brukte bobiler som nye. Gardiner til front og sideruter. Vårt sortiment av praktisk tilbehør til både campingvogn og bobil , er laget og testet av dedikerte camping-entusiaster.


Sortimentet passer til både faste og . Vår kolleksjon av telt og tilbehør til bobiler er en hyllest til uterommet. Da skal du lese videre her. Vi har mange års erfaring med alle . Kjøp og salg av campingvogn, bobiler og tilhørende tilbehør i Nord-Trøndelag.

Følger med stenger, gardiner osv. Annonser om utstyr til dette er også. Vi var enige om at gardinene i bobilen er litt kjedelige. Campingvogn og bobil. Derfor dro vi en tur på Ikea på lørdag, og kjøpte stoff til nye . Har din bobil blitt litt slitt med årene og det originale interiøret blitt slitt og kanskje.


De er lette å ettermontere. Kassetten har både gardin og myggnett. Keystone Montana Mountaineer 345DBQ. This is a very large RV. Bobil med båt på henger. Oppheng gardin INACA pk stk.


Oppblåsbart telt for bobil , gardiner inkludert. Komplett med håndpumpe. Hvis bobilen din ser litt datert, et nytt sett eller to av gardiner kan være en måte å gran opp plassen anke.


Liten i størrelse, bobiler egner seg til enkle, . En selger mente bobil var et blaff.

Jeg limte velkronbånd over rutene og hadde små fargerike gardiner. Det var en god løsning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg