torsdag 3. november 2016

Kjøpmann rema 1000 lønn

I den forbindelse har hun intervjuet en kjøpmann for å finne ut mer om yrket. Gjestebloggen Kjønnsforskjeller i lønn : Hvordan oppnår vi likelønn ? Tidligere Rema- kjøpmenn tar nå et oppgjør med Reitan-familiens dagligvarekjede. Jan-Erik Kirkøen sitter igjen med ti prosent av lønnen etter at han.


Kjøpmann rema 1000 lønn

Våre butikker eies og drives av kremmere som er opptatt av . Hardt arbei risiko og råskap, er forklaringen deres. Selv satt hun igjen med åtte millioner kroner i eierlønn. Snittinntekten til hver kjøpmann var i fjor på millioner kroner. Har du det som skal til?


Du ser verdien av å vaske gulvet, fylle på varer, tilberede pølser og tilfredsstille kunder. Det er du som skaper god . De pengene går blant annet til lønn for de ansatte i starten. Mange kjøpmenn er negative til å inngå tariffavtale, forteller Elnan.


Vi er stolte av kjøpmannskapet og de ansatte som er vår viktigste ressurs, sier kjøpmann Roger Hansen. Flere har enda ikke fått lønn etter desember, så lommeboka er rimelig skrapet! Ingen av de ansatte i butikken er organisert, men alle har tarifflønn.


Rema- kjøpmann Kjell Theodorsen, en av veteranene i kjeden, slår hardt tilbake på. Straks jeg fikk vite at Maneswori ikke hadde fått lønnen hun hadde . Så jeg lurer på hva cirka jeg får i timesbetaling og er det noe mulig tillegg i lønna hvis man jobber sent osv? Av dette beløpet betales lønn til den enkelte kjøpmann.


Til helgen blir hans . Herbjørnrød fikk inn 4. Du får ingen lønn , alt er basert på lønnsomheten i din egen butikk, sier. De både samarbeider og konkurrerer. Kjøpmannen forteller at han tar ut en lønn på 450.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg