tirsdag 29. november 2016

Fatso sacco

Herregenser med raglan. Oppskriften kan lastes ned gratis. Vanskelighetsgrad: Simple. Guttegenser med raglan. Raglanfelling er lett.


Her ser du trinn for trinn hvordan du strikker en raglangenser. GU-0Gullet genser. Eg betaler gjerne for oppskrift ,om noen har tips til nettsider. Ellers er jo Ingen dikkedarier fin, men den er kanskje med raglan ? Kanter i vrangbor øvrigt i glattstrikk og mønsterborder.


Bærestykke med raglanfelling før mønsteret, videre rundfelt. Generell veiledning til oppskrifter. Nr Oversize genser med flettemønster og perlestrikk. Denne oppskriften kan lastes ned gratis. Kanskje finner du en favoritt her?


Vi har laget en gratis oppskrift til dere - på en enkel og noe oversize genser med raglanfelling ! Red Sky by DROPS Design. Strikket genser med raglan i DROPS Sky. Arbeidet er strikket ovenfra og ned.


Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. Finn din neste strikkeoppskrift i vårt store arkiv. Her får du oppskriften , størrelse 1-år. Hold varmen i vinter med denne flotte genseren strikket med rundfelling! Knitted DROPS jumper for men with raglan and Norwegian pattern in ”Karisma” or “ . Følg oppskriften og strikk bol og ermer som oppgitt.


BESTILL STRIKKEPAKKE TIL HER! Lett og deilig topp med mønstret . Her er mamma sin oppskrift på genseren;. Fortsett så med raglanfelling. Men hvor mange nøster garn går det med til en genser ? Flott enkel genser strikket i dobbel tråd Hip mohair.


Garnpakke ( gratis strikkeoppskrift i pakken) tilgjengelig her:. Enkel oppskrift på norsk (.pdf). Gratis oppskrifter HEXA kosegenser med raglanfelling LAST NED GRATIS ! Genseren har A-linje og raglanfelling.


Pakke med garn og norsk oppskrift (.pdf) Søt genser som er rask arin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg