onsdag 30. november 2016

Krydder til svinefilet

Stek en hel kylling i ovn for en herlig saftig og mør kylling til middag. Smaker skikkelig godt med sprøtt skinn. Lag en deilig saus av skyen. En oppskrift med kylling i ovn med forskjellige smaker.


Velger du klassisk gul curry eller grønn pepper?

Eller kanskje du vil prøve begge variantene. Følg disse enkle stekene for å få saftig kyllingfilet med sprø. Denne alt i en form-retten med kylling , fullkornspasta, grønnsaker og urtesaus er enkel å lage og full av gode smaker.


Perfekt for hektiske hverdager når du vil . Denne oppskriften er en basisoppskrift på hvordan man kan tilbrede en helstekt kylling – med et perfekt resultat! Forvarm ovnen til 1grader. Oppskrift på saftig og god kyllingfilet , hver gang.

Slik steker du kyllingfilet i ovn. Når skinnet har et lyst gyllent og sprøtt skinn er det på tide å sette kyllingen i ovnen. Surr baconet rundt hver kyllingfilet. Fest dem med tannpirkere.


Stek kyllingen i ildfastform på 2grader i omtrent minutter. Sett på grillinnstilling på ovnen når . Kylling i ovn med tomatsaus og søtpotet. For en magrere variant, kan du droppe osten i denne retten.


Søk etter hjemmelaget . Jeg liker mat som ikke er så forbehandlet, men kommer som den er. Som kylling med bein i stedet for den vanlige fileten. Hel, fersk kylling koster ikke mye og . Retten er et resultat av at jeg ryddet i kjøleskapet.


Lårfilet er fra overlåret på kyllingen og er helt renskåret kjøtt. Kjøttet er fri for ben. Legg lårfiletene i en ildfast form 2.

Stekes i min i ovn på 2°C 3. Du bør prøve å ovnsteke kyllingfilet. Spesielt hvis du kombinerer det hvitløk og creme fraiche. Så er det bare å sette det hele i ovnen og la den stå der og godgjøre seg til kyllingen er gjennomstekt. Jeg løfter da av kyllingen , dekker den . Lurer du på hvordan du tilbereder helstekt kylling i ovn ? Pensle med smør før den settes i ovnen. Ta av bryststykket først.


Skjær det opp på tvers av fibrene. En hel kylling i ovn bliver ekstra saftig og lækker med fyld af persille, citron og hvidløg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg