fredag 25. november 2016

Beste apper for barn 2019

Beste apper for barn 2019

Her er opskrifter på jordbærsmotthie, gulerodssmoothie og . Smoothie med ingefær , blåbær og lime. Denne smoothie er et perfekt. Antiinflammatorisk blåbærsmoothie - Få en god start på dagen med denne! Blåbærsmoothie - en grønn smoothie som blir lilla.


Beste apper for barn 2019

Rå ingefær i blåbærsmoothie er bare noe du må prøve! En mettende frokostsmoothie stappfull av antioksidanter er den topp start på dagen. Appelsinsmoothie med ingefær. Hygger med kamillete, blåbærsmoothie og amerikanske pandekager#129321;.


Oppskrift: Avokadosmoothie med spinat og ingefær. Lurer du på hvordan du kan bruke resten av basilikumen som står på . Rensende rødbetesmoothie med jordbær og ingefær. Foto: Synøve Dreyer . Grønn smoothie med spinat og ingefær.


Spinat- og blåbærsmoothie. Bounty-sjokolader er enkle å lage, og smaker himmelsk godt. De kan tas med på tur som snack eller mellom-måltid. Inneholder næringsrik kokos og kokosolje.


Ingefær - og sitronshot. Sunn smoothie full av antioksidanter fra blåbær og solbær. Herlig energirik drikk, stappfull av vitaminer.


Beste apper for barn 2019

Gi gulrot og svisker et raskt oppkok, gjerne med litt finrevet ingefær. Kjør massen i en matprosessor på . Kefir, chia og blåbær smoothie. En blåbærsmoothie er ekstra sunn og god ettersom bærene inneholder mange viktige . Sluk tørsten med denne lækker blåbærsmoothie med forskellige bær, mynte, ingefær og skyr.


Stil sulten med boller med ost og marmelade. Blend Amed skyr, æblemost, ingefær , vanilje, blåbær, olie og isterninger. Germaines blåbærsmoothie store glas Hemmeligheden bag Germaines. Opkvikkende iste med mynte og ingefær stor kande, ca. Forfriskende smoothie med ingefær.


Beste apper for barn 2019

Frisk og grønn smoothie. Orange C- vitamin boost. Skrell ingefæren og skjær den i biter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg