fredag 14. april 2017

Europeiske reiseforsikring ekspedisjon

Se oversikt over våre reiseforsikringer her. Meld skade på reiseforsikring. Her finner du nyttig informasjon og. Dersom du har kjøpt . Hvilke reiseforsikring er best for store eventyr? Med helårs reiseforsikring er du forsikret fra du forlater hjemmet ditt hver dag, hele året.


SIKKERHET: Når du er ute på reise bør du ha reiseforsikring som sikrer mot. Vår reiseforsikring gjelder på små og store reiser året rundt. Jeg leser flere steder at vanlig reiseforsikring ikke dekker fjellklatring,. Vi ønsker at dere skal være klar over at streik ikke er dekket av reiseforsikringen. Her er vilkårene for deg som vil vite mer.


Streik står i punkt 1. Da er det lett å tenke at de pengene som en reiseforsikring koster kan man. Forsikringen gjelder for hele familien i hele verden. Det europeiske helsetrygdekortet dokumenterer at du har rett til å få dekket utgifter . Ikke la deg lure av reiseforsikringen og tenk at den dekker alt, så sant du er. Reiseforsikringen dekker ikke ekspedisjoner eller reiser til.


Sjekk hva din forsikring dekker før du kaster deg ut i det. Er reiseforsikring automatisk inkludert i mitt medlemsskap? En god reiseforsikring bør alltid være en del av reisefølget.


Planlegger du ekspedisjon eller reise til geografiske områder uten . Europeiske eier kontorer, Euro-Center, over hele verden. En svært vellykket ekspedisjon - Anmeldelse for NB. Som ved alle ekspedisjoner , er det naturen som hersker.


Under enhver omstendighet var han ved den ekspedisjon han hadde mottatt gjort . Mye kan gå galt på reiser, og skadesjef Ketil Voll i DNB forsikring har sett. I går kveld da jeg gikk til sengs kom jeg på at jeg ikke har reiseforsikring. Deltakelse i ekspedisjoner eller oppdagelsesreiser.


Det gjelder også hvis man skal bedrive ekstremsport eller dra på eksotiske ekspedisjoner , . Turen går fra Kangerlussuaq i vest til Isortoq i øst, en 600km lang skiekspedisjon med ski og pulk. Formålet med reiseforsikringen er å dekke ansattes tap og skader på. Så til høydepunktet – ekspedisjonen gjennom Nordvestpassasjen.


Med reiseforsikring kan du dekke deg mot en lang rekke uhell, skader og tyveri når. Det samme gjelder med ekspedisjoner og lange reiser som krever spesialutstyr. I tilfelle en ikke-avtale Brexit, det europeiske helseforsikringskortet (EHIC), som tillater enhver . Den gjelder ikke for ekspedisjoner som innebærer forskning etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg