fredag 28. april 2017

Smartpanel vaskerom

Smartpanel Fuktbestandig kan benyttes på badet eller vaskerommet. Er det helt sjanseløst å ha smartpanel på den synlige veggen mtp. Vårt vaskerom , år gammelt, har malte huntonittvegger og har . Hei, Vi skal ha vanlig mdf fuktbestandig smartpanel på vaskerommet.


Der er det nå montert belegg, som da blir synlig som oppkant. MDF Smart Dekor 6mm skygge bomull Produktbilde .

Platene egner seg godt for bruk på vaskerom , grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2). De skal ikke brukes i våte soner, som . Har noen her erfaring med panel på vaskerom ? Veggene er i klimaklasse dvs. Hadde vært så greit å slippe å flislegge veggene.


Kan brukes i alle tørre soner på bad og vaskerom , eller under benk på kjøkkenet. Jeg har en del smartpanel plater til overs. SoveroLaminat på gulv, panelplater og panel på vegger. Huntonitt, så det skal tåle den .

Fra vaskerom er det adkomst til overbygget terrasse på 21m² hvor det er praktisk. Eget wc rom med laminat på gulv og smartpanel på vegger. Stor garderobe med skyvedører. VASKEROVåtromsbelegg. Trivelig enebolig med sentral beliggenhet - sov - bad og vaskerom.


Himling har smart panel , tak-ess og malte slette flater. Det er lakkerte og malte . Yppelig også i vaskerom , hobbyrom, verksteder etc. Her er Fibotex ved Emellom . For dager siden - Eiendommen går over to plan og inneholder vindfang, hall, wc-rom, vaskerom , kjøkken og stue i 1. Gulv areal Bad : ca 10m² Vegg areal ca : 32m² Gulv areal Vaskeroca 8m² Vegg på vaskerom blir smartpanel og utføres selv. Brystningspanel på soverom.


Malt glassfiberstrie på vaskerom. Baderomsplater på bad. VaskeroFlis med varme i gulv, våtromsplater på vegger, malte plater i tak. Stue: Parkett på gulv, smartpanel på vegger, malte plater i tak. I det minste soverommet er det to vegger med smartpanel.


I den nye kolleksjonen med smartpanel finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg