torsdag 6. april 2017

Stuffing kalkun appelsin

Og her er oppskriftene på stuffing og sauser som passer til denne festretten. Bruker du ikke stuffing , kan kalkunen fylles med store appelsinbåter , epler eller . Oppskrift på helstekt kalkun med deilig stuffing av sitron og urter. Smak til med mer syrlighet fra sitron eller appelsin om det trengs. Helstekt kalkun hører med til nyttårsaften!


Denne kalkunen har stuffing med frukt.

Nyttårskalkunen serveres med en frisk appelsinsaus som er en god saus til . Hemmeligheten bak en saftig kalkun , er steketid og hviletid. Fersk kalkun er å foretrekke fremfor frossen, men velger du en frossen fugl skal. Bland det sammen med appelsinsaft , en god klunk olivenolje, salt, kvernet pepper og urter. Lag gjerne stuffing i en ildfast form ved siden av. Appelsin og sennep- kalkun med eplesjy, kastanje og tranebærstuffing.


Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige . Har du savnet en god og ukomplisert oppskrift på kalkun og stuffing ? Vi har lange tradisjoner for kalkun her hjemme – når kalkun.

Det er mye godt som skal i kalkunen når amerikanerne feirer Thanksgiving. I fjor stappet jeg kalkunen full i epler, svisker, løk og appelsiner ! Stuffingen min består av innmaten, hakket svinekjøtt, loff, melk, hvitløk, . Et godt tips er å dele løk, appelsiner og epler i store biter. Stuffing er et tilbehør, som fylles i kalkun når man lager kalkunmiddag.


Dersom stuffingen trenger lengre tid enn kalkunen betyr det trøbbel. Ta ut innmaten, den ligger i en pose inne i kalkunen. Tørk kalkunen med kjøkkenpapir. Legg potetene i en paiform e. Ha appelsinjus , -saft, -skall, smeltet smør, . Kalkun med julestuffing.


Del løk, appelsiner og eple i store biter. En skikkelig nyttårsaften med helstekt kalkun og bobler i glassene. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Ikke fyll kalkunen med rå stuffing.


Jeg bruker heller skiver av appelsin. Pensle hele kalkunen godt med smeltet . Laget kalkun til folk i går. Julekalkun med stuffing , rotgrønnsaker og gyllen potetmos.

Ha i revet appelsinskall og sett kjelen til side. Brett vingespissene bak på ryggen, slik at kalkunen ligger stødig. Del ev godt skrubbet appelsin opp i båter og legg båtene inn i fuglen ev sammen med friske . Han serverer vanligvis kalkunen med potetstappe, grønne bønner med bacon, stuffing , saus, “kokkehatter”, tranebærsaus, søtpoteter og mais. Anne Lises deilige stuffing er et skikkelig prakteksemplar.


Fyll kalkunen med stuffing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg