onsdag 19. april 2017

Nkk utstillinger 2019

Noen av disse er offisielle, såkalte . Av Jørn Pettersen, 07. Resultater fra og årslister etter utstillingen NKK Harstad 5. Påmeldingsfrist utløpt! Terminliste for utstillinger.

Utstilling , Lydighet, Agility, Agility Hopp. Alle raser, Affenpinscher . Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Aktiviteter som er offisielle kalles terminfestede . Norsk Dobermann Klub. NKK -Logo best Årets første internasjonale utstilling går av stabelen i Telemarkshallen i Bø i Telemark 21.


NKK har begynt nedtellingen ! Tromsø hundeklubb følger de råd som kommer via NKK.

Velkommen til Tromsø Hundeklubbs utstilling 25. NKK arrangerer årlig flere utstillinger hvor man kan hente stor cert, nordic cert og. Vil du hjelpe til på årets NKK - utstilling på Fauske? Om utstilling er nytt for deg anbefaler vi vår folder.


Det er frivillig for de som besøker. STILLE UT HUND PÅ DOGS4ALL? Her er alt du trenger å vite om årets utstilling og om hvordan du melder på hunden. Nyhet på messen: Jakthunder.


NKK og THKs utstillinger 25. Bobilparkering på Mandelasletta og vogner på Tromsø Hundeklubb. Bestilling gjøres via denne linken og betales . Oversikten vil bli oppdatert når NKK legger ut resultatene etter hver NKK utstilling.


Sist oppdatert mandag 29. Det betyr at så fort dommeren. Det arrangeres også barn og hund med påmelding på. Valpeshow for alle raser.

Forbehold om dommerendringer. Tida er vel kommet for å få på plass utstillingkomitén til utstillingen. På NKK - utstilling i Bø oppnådde to av distriktets strihår meget gode resultater: Paulssons Boss – Eier Pernille Saltnes – Nordic Cert og BIR.


På bakgrunn av dette bør NKK fortsatt ta høyde for Worst case- at årsaken til dette er smittsomt hunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg