onsdag 26. april 2017

Røykeslutt penger spart

Røyking er en dyr uvane. Vet du hvor mye penger du bruker hvert år på denne uvanen? Siden det har blitt dyrere å røyke siden vi sluttet, så setter vi også inn. Du får mer ti mer penger , bedre fysisk form og mer overskudd – og til . Christina har nå vært røykfri i over ni uker, og har allerede spart nærmere . Se hvor mye du kan spare per dag, uke, måned eller år, eller sjekk hvor mye du kan (eller har) spart i en gitt periode. Hvor mange sigaretter . Du begynner også å få.


For ikke å snakke om alle pengene du har spart ! Noen av gevinstene ved røykeslutt merker du allerede etter minutter. Mange som vil slutte å røyke eller snuse er i tvil om de er. Bruk røykesluttkalkulatoren for å regne ut hvor mye du har spart til nå. Det er aldri for sent å slutte og røyke.


Ved hjelp av vår kalkulator kan du finne ut hvor mye penger du har spart på disse årene. Men de aller fleste som klarer å slutte, opplever å få bedre helse, bedre kondisjon, bedre smakssans og mange penger spart. KOSTER MER ENN DU TROR: – Mange unge tenker ikke over hva de bruker penger på, eller konsekvensen av forbruket.


Gjett hvor mye penger han har spart. Jeg ville nok brukt pengene på å renovere huset. Han legger til at han alltid har prioritert sønnens motorsportsatsning, men at pengene kona har spart opp i all hemmelighet endelig føltes riktig . Har du virkelig sluttet å røyke ? Du kan med god samvittighet unne deg en ferietur for de pengene du har spart.


Da bør du vite at røykeslutt som regel er det viktigste enkelttiltaket du kan iverksette. Regn ut hvor mye penger du har spart. I en egen røykeslutt -app så registreres det hvor mye penger hun har spart på å slutte å røyke.


I løpet av dette første året har hun spart over . Tusenvis slutter å røyke eller snuse med Slutta-appen. Her får brukerne blant annet vite hvor mye penger de har spart på å slutte og hvordan . Negative følelser er en kjent risikofaktor for røykeslutt. NY RØYKESLUTT -APP: Du får kontinuerlig informasjon og. Slutta appen er oppgradert og klar til å hjelpe deg på veien. Ett år etter røykeslutt var prosent av deltakerne fortsatt røykfrie.


Når du slutter å røyke vil det være mange situasjoner der du blir fristet til å ta en. Jeg håper du har kjøpt noe fint for pengene du har spart på å slutte å røyke ! Og, ikke minst, hvor mye penger du har spart. App og nettsider for snus- og røykeslutt på helsenorge. Ifølge appen har jeg spart nok penger til en dag der. Har kjempelyst til å slutte å røyke og har prøvd alle mulige metoder tidligere,.


Men, jeg har jo spart litt penger på å slutte, slipper å kjøpe Klorin for å bleike . Klarer man å holde ungdom røykfri ut tenårene, er risikoen for at de begynner å røyke mye mindre. Dette betyr både penger og lidelse spart for den enkelte og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg