mandag 5. september 2016

Å få en guttebaby

Tidspunkt for samleie: Har en samleie så tett opp mot eggløsning som mulig, er det større sjanse for å få en gutt. Samleie noen dager før eggløsningen, kan øke . Vet du dette kan du forutsi når samleie må finne sted for å få en gutt eller jente. Har du en ustabil syklus fra måned til måne vil det bli . Når vi ser på statistikkene, er sjansene for å få en gutt eller jente nesten de samme, og det er ikke noe medisinsk bevis som antyder at vi kan .

GUTT ELLER JENTE: Både stilling og tidspunkt du har sex på kan. Det vil derfor være større sjanse for å få en guttebaby dersom man har . Mye sex øker sjansen for å få en guttebaby. Det mener Professor David Spiegelhalter, som hevder at hormonnivåer er med på å påvirke barnets kjønn.


Heller ikke når vi skulle ha nummer to. Jeg har aldri fått slike spørsmål i . Her til lands er det i dag få foreldre som har svært sterke ønsker om å få en gutt eller en jente, men de fleste foreldre som får barn, vil gjerne ha .

MAMMA OG PAPPA: Gutt eller jente? Mer sex øker sannsynligheten for at du får en gutt. Og dermed øker oddsen for å få en gutt.


Kvinner med barn av samme kjønn får hyppigere ett barn til enn dem som har både gutt og jente fra før. Sannsynligheten for å få en jente øker . Pass godt på blodsukkeret ditt dersom du vil ha ei jente. Lavt blodsukker øker derimot sjansene for å få en gutt , ifølge . De konkluderer med at du øker dine sjanser for å få en gutt i denne delen av verden, om du forsøker bli gravid mellom september og november. Hvis du bruker lang tid på å bli gravi øker sjansen for å få en gutt. Det er like stor sjanse for å få en gutt ved første graviditet som etter femte graviditet, selv om de fire foregående er gutter, sier Frølander ifølge . Påvirke om det blir en gutt eller jente når du blir gravid.


Slik kan du selv velge hvilken kjønn barnet ditt skal få. Det finns teorier om hvordan og . Mange synes kanskje at det passer godt å få barn i sommermånedene, at det er en fin tid hvor mange har fri, noe som kan gi babyen god tid . Når det er sagt så er drømmen om begge kjønn like stor. Drømmen om å få både en jente og en gutt.

På tide å dele med dere om det blir en gutt eller jente, folkens. Teorien er at guttesædcellene dør lettere, og at dette er grunnen til at de som jobber under ekstreme eller . Tanken på å få en gutt , det skremte meg. Når vi fikk vite det var en liten gutt der inne, måtte jeg ta meg sammen, jeg måtte late som om at alt var . Vi antar at det er like sannsynlig å få gutt som å få jente. Er alle mulighetene like sannsynlige?


Hvor stor blir sannsynligheten for at de har to jenter og en gutt? Finnes det noen hensyn eller metoder som påvirker sannsynligheten for å få en gutt eller jente? Er du mamma til en gutt , er du heldig! Det er ikke slik at noen foreldre bare kan få jenter eller gutter. Blir det en gutt eller en jente?


Svaret finner du i 3. Gratulerer så mye til dere med å få en gutt. Jeg gjettet på at dere skulle få. Ultralyd nærmer seg, det viktigste er selfølgelig å få bekreftet at alt er bra med den lille. Om det er gutt eller jente er jo spennende å vite! Ultralyd med tanke på å få vite kjønn i uke er derfor høyst usikkert!


Kan vi bruke vitenskapen til å si noe om sjansene for jente eller gutt ved. I en slik situasjon vil sjansene for å få barnebarn være store dersom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg