fredag 9. september 2016

Madla bydelshus

Bydelshuset er stort sett belagt med faste brukere i ukedagene både på dagtid. Du vil få tilsendt en e-post når det legges ut ny informasjon på sidene våre. Din e-postadresse: Velg hvilken informasjon du vil abonnere på. Det finnes åtte bydelshus i Stavanger.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Madla Bydelshus fra , Rogaland. Stavanger Kids Sale er stedet å finne pent brukte kvalitetsvarer for baby, barn, og gravide i Stavanger. I fjor var 2mennesker innom for å feire jul med bydelen.


Barne - Og Ungdomsarbeider . Det serveres pizza og det blir overraskelser og . Det blir servering av risengrøt og mulighet for å kjøpe lodd. Gratis inngang, åpen kafé, påskeverksted og aktiviteter for barn. Du kan selv velge valglokale i nye . No one has left a tip here. Kommunalt arbeidskontor. Alle har noe å gi og alle trenger en hånd.


Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Vi inviterer kvinner og menn til . Musikkompaniet Chicaiza er en privat musikkskole med mer en års erfaring i piano og keyboardundervisning. Det undervises i klassisk piano, rytmisk piano . Sunset at the Sverd i fjell.


Kart over de forskjellige bydelshusene som finnes i Stavanger kommune. I samarbeid med elever i fra musikklinjen på St. Svithun Videregående Skole , Norsk . Vi spiller i Hinna Bydelshus, torsdager 18. Bekkefaret bydelshus hver torsdag kl 18:30.


Madla bydelshus

Konsert med årets Lucia og hennes terner,. Pensjonistuniversitetet Stavanger. Prisen er 95- pr deltaker. I år blir det kun åresalg – både en og . Vi deler gode tips og ideer om hvordan å leve med Diabetes.


Annen steder i nærheten. Har barnehagen din lyst å få det med seg. I tillegg skal det legges til rette for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg