torsdag 29. september 2016

Tur med barn oslo

Tøyenbadet i Oslo har satt inn ekstra badevakt i ferien for å passe godt på. Hva skjer i Oslo i vinterferien ? I Innlandet finnes et blomstrende kulturliv. Landets to mest besøkte sommershow, Hønefossrevyen og Urbane Totninger på Kapp, får flere tusen til å kroke seg . Endelig har vi fått en skikkelig snøvinter igjen i Oslo.


Hva med å prøve skiene i marka?

Vitenshow på Teknisk museum i vinterferien. I vinterferien blir det vinterfugldager med aktiviteter for hele familien. Bli med på natursti i Botanisk hage, snakk. Kanskje den perfekte aktivitet for vinterferien ? Lurer du på hva som skjer i Oslo når du skal besøke byen? Askeonsdag idag og siste sjanse denne vinterferien til å være med å bake, kle . E-post: post(a)tekniskmuseum.


ISAK har vanlig åpningstid i vinterferien , så du er hjertelig.

KGB dans og ballett i Oslo , tillegg til å jobbe freelance som utøvende danser. Fra konserter, festivaler, utstillinger og kulturarrangementer til utendørsaktiviteter og idrettsstevner – planlegg ferien i Oslo med vår arrangementskalender. Aktiv i Grorud er en del av Oslo kommune sin innsats for ungdom på Ammeru . Fredrikstad bibliotek. Offisiell Reiseguide for Sandefjord med oppdatert informasjon om hotell og overnatting, attraksjoner, aktiviteter, opplevelser og kulturarrangementer. Her finner du aktiviteter og arrangementer fremover på museet.


Kast loss i vinterferien ! Vi har laget en utstilling som skal reise over hele Oslo for å vise frem hvordan det nye hovedbiblioteket blir. Kom og bli litt bedre kjent med innholdet i Deichman . Enten det regner eller sola skinner finnes ihvertfall hundrevis av mulige aktiviteter . Vinterferien er rett rundt hjørnet, og mange glemmer å planlegge hva de skal bruke friuken. Få mil nord for Lillehammer, og cirka tre timer i bil fra Oslo. De fleste byer i Norge har skatter man ofte tar for gitt – sjekk hva som skjer lokalt i ditt.


Her vil du få oppdateringer på Trondheims rike kulturliv. Abonner på nyhetsbrevet vårt: Skriv inn din e-post . Totalt sett beholder de aller fleste i Viken samme vinterferie som før, og vi i Asker og Bærum vil fortsatt ha samme vinterferieuke som Oslo. Nå kan de voksne jobbe i vinterferien , mens barna har det kjempegøy!

Slalåm Vinterferiekurs Barn. Vi inviterer barn og unge til . Hvert år er vinterferien preget av LAN-treff over hele landet, og mange har LAN som en eller annen tradisjon, enten om det er hos en venn eller . Vi fyller opp bilene og reiser til Oslo Klatresenter, Oslos nyeste innendørs. Påmelding til kino skjer på Årnes ungdomscafè onsdag 20. Biblioteket: Bibliotekets opplegg i vinterferien passer godt for barn som er.


Det er en fortelling på omtrent minutter om hva som skjer når . Heidi Marie Dyskeland (9) synes det var så gøy på Oljemuseet at hun skulle ønske at det var huset hennes. RA gir deg oversikten over hva som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg