mandag 5. september 2016

Odeon kino sandnes

Velg byen der du pleier å gå på kino i listen nedenfor. Kinoprogrammet i Oslo. Valget blir lagret og du kan alltid endre by i toppmenyen. En kulturopplevelse og en sosial arena!


Odeon kino sandnes

Alle er velkommen, uansett alder. Vi plukker fra de ferskeste titlene og gir deg muligheten til å se filmer på dagtid til . ODEON Stavanger har moderne saler utstyrt med det beste innen lyd og bilde. Takk til alle som deltok. Denne og neste helg er det førpremiere på Kjæledyrenes hemmelige liv 2. Det er de absolutt ikke . VILKÅR: Rabatt med A-fordel fra mandag til torsdag Gjelder maks to billetter pr fordelsbevis . Ikke glem å få deg Nøtteknekkeren direkte fra Operaen kl.


Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige . Vi har et markant større besøktall i prosent enn i resten av landet, sier Håvard Erga om Mission Impossible – Fallout. For den beste filmopplevelsen anbefaler vi ODEON -appen! Sandnes , Rogalan Norwayforbindelser. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Odeon kino sandnes

Startsiden for jobb og karriere i Norge. Vis gyldig mobilbillett kjøpt i appen Kolumbus Billett, . Kjøp gavekort på en kinotur for 2. Velg selv filmen og hvem som skal bli med. Gavekortet inkluderer billetter og tilbys over hele Norge. Odeon Oslo ligger nedenfor Ring og Storo kjøpesenter, vegg i. ODEON Oslo har nok tatt noe av besøket på Ringen kino og . Vi benytter cookies for å forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen.


Gjennom å fortsette aksepterer du at cookies benyttes. RABATT PÅ ODEON KINO I STAVANGER OG SANDNES (MANDAG – TORSDAG). Fordelen gjelder maks to . Norges største kinosenter, med ny IMAX- kino og Norges største lerret,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg