onsdag 14. september 2016

Buktrykk gravid

Hånd-, fot - og munnsykdom er en virusinfeksjon som gir utslett i munn, hender og. Utbruddet starter gjerne med små blemmer på slimhinnene i munnen og. Her har akkurat storesøster på drøye år fått hånd- fot -munn syke og vi har en nyfødt på 9. Utslettet er rødt og danner ømme, væskefylte blemmer. I ny og nè så dukker det opp væskefyllte blemmer under den ene foten.


Det rare er at det skjer BARE under venstre fot , aldri høyre. Jeg har de siste ukene slitt med bittesmå væskefylte blemmer i. Vannkopper Røde prikker som raskt blir til små blemmer. Blemmer på hand ved fot -, hand- og munnsjuke.


Samtidig eller etterpå utviklast som regel ømme væskefylte blemmer på hendene. Symptomene er røde, væskefylte små blemmer som svir og brenner omkring. Det er en lang rekke tilstander som kan gi utslett med blemmer i huden. Hånd-, fot og munnskydoVirusinfeksjon som gir blemmer på hender, føtter og munn . Etter hvert vil væskefylte blemmer bli synlige.


Herpesutbrudd forekommer vanligvis i ansiktet eller . Sykdommen smitter ved dråpesmitte, og normalt . Vannblemmer oppstår når det er friksjon mellom over- og underhuden. Noen ganger oppstår også væskefylte blemmer (pustler). Hvis du klorer på blemmene kan de sprekke, og det vil dannes skorper på huden. Typiske utslett ved hånd-, fot - og munnsykdom.


En spesiell type brennkopper har væskefylte blemmer. Gnagsår oppstår gjerne når huden utsettes for vedvarende gnissing. Huden blir rød og varm og etter hvert dannes det væskefylte blemmer som det til slutt går . Akutt eksem er preget av rø hoven og kløende hu eventuelt med væskefylte blemmer. Ved eksem er forsvaret mot infeksjon i huden svekket, . Når dette hudlaget skades, dannes det ofte blemmer. Ofte dannes små, væskefylte blemmer.


Hvis noe strammer og gnir på huden, vil det etter hvert dannes væskefylte blemmer. Hvis de er for store, er det større risiko for at foten sklir fram og tilbake . Gnagsår er smertefulle, væskefylte blemmer som kan oppstå som følge av trykk. Liktorner kan forkomme hvor som helst på foten og kan være harde eller myke.


Ofte ses en blanding av både prikker, . I to-tre år nå har jeg vært plaget av bittesmå væskefylte blemmer på foten , og da særlig på sidene, sålen og litt på tærne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg