torsdag 29. september 2016

Naust tid for hjem

SOMMERNAUST : Slik ser naustet ut når båtene ikke trenger lagringsplass. Vi har mye snedig på gang i kvel vi skal nemlig finne en genial løsning på et naust som skal være for både båt og folk. Men kan man gjøre noe med det slik at det også . Kjersti og gjengen skal pusse opp et. Tid for hjem tar fatt på et naust , som flere familier deler på.


Prosjekt gulv i naust.

Vi holder på å legge gulv i naustet vi disponerer på Røbekk. Vi ønsker medarbeidere. Da Eli og Stig Erfjord fikk naustet , lå det delvis ødelagt under en presenning. Tingene han kom hjem med var ikke akkurat av sorten du tar inn i stuen. Luktet gjorde de også, forteller Eli Håker Erfjord.


Huset er møblert slik det var i Mallys tid. Kartet side er fra . Kajakkene er på plass i sitt nye naust. Dørkonstruksjonen var det som endte opp med å ta lengst tid.

Han far er borte, det blir kanskje lettere å komme hjem nå neste gang. Lenger bort kan hun se naustene og sjøbodene og folkemylderet, men byen med alt sitt tar allerede til å bli. Ennå en tid ville hun hatt i alt dette nye og ukjente.


Ingen tulla med naustet når han ikke var der, mente onkel. De trodde det tok en liten stund før sjøen falt, men det tar langt tid. Sist oppdatert kl 13:21.


Observasjoner har fått et nytt hjem. Reklingbu i bakgrunnen. Klikk på et tidspunkt for å vise filen slik den var på det tidspunktet. Utforsk denne tavlen til ingeborgkristia på Pinterest: Utestue naust. Vi spesialdesigner også hytter, naust og garasjer som byggesett.


Vår målsetting er korrekt levering til rett tid og rett pris! Koppen Industrier AS er kåret til Årets . Det skal ikke være folk i raset, men flere naust skal være tatt, heter det i. Den ble kjøpt i sin tid av frkn. På høsten ble kua tatt hjem og sto ifjøs i Bergsgjerdet sitt uthus i Kirkebakken.


Naustet ble brukt som sommerfjøs. Da den tidligere næringslivstoppen bygde nytt naust , innredet han det. Naturperlen i havgapet!

Han var lykkelig fordi Tone hadde bedt ham om å følge henne hjem. Trond snek seg forsiktig bort til naustet. Vedlegger Informasjonshefte som alle elevene har fått med seg hjem. Nytt, flott naust bygget på familiens gamle naustplass. Lindab Magestic “zink” som patineres over tid – så det blir . Det ble bare ikke tid til å komme lenger nord enn til Sogn, dit riket hans nådde.


Den lå ved et passe stort vann bare et halvt bueskudd fra sjøen og naustene. Etter siste veitslen i Sogn ville Erling komme seg hjem så fort som mulig. NYTT NAUST PÅ SYLTØY: Eldbjørg Syltøy (57) og Svein-Ove.


Men i denne vesle, østvendte viken ligger naustet så godt i le som. Det hviskes og tiskes om sterke slektsbånd og skjøre liv vi får leve på lånt tid. Joller tillates ikke oppbevart i naust , men henvises til eget jolleskur. Hver enkelt båteier er selv ansvarlig for at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg