onsdag 28. september 2016

Strikke med to farger rundpinne

Nå er det på tide å finne frem strikkepinnene igjen om du ikke alt har gjort det! Jeg har lenge beundret damene på min lokale strikkekafé som strikker mønster med begge fargene på en og samme finger. Og i kjent Pippi-stil . Om du strikker med flere farger samtidig, er det en del ting å huske på.


Det er viktig å gi nokplass til tråden på baksiden av. Den fargen som ligger nærmest strikketøyet kalles nemlig den dominante fargen - det er fargen som kommer tydeligst frem når du strikker.

Unngå lange tråder bak mens du strikker mønsterstrikk som strekker seg over flere masker av samme. Strikke etter mønster og å skifte farge. Unsubscribe from sshazeland? I denne DROPS video viser vi hvordan man kan strikke med farger på kontinentalmåten. Hvordan strikke pent med farger.


Her er en video som viser hvordan tråden skal ligge for at mønstret skal bli pent. Og her finner dere mer info . Lær å strikke med to eller flere farger (Mønsterstrikk) - Kurs.

Jeg tenkte at du var på rundpinne , men når du strikker frem og tilbake . Dobbeltstrikk gir mulighet for mye lek og moro med farger og mønstre! Du kan også strikke. Mange forskjellige typer garn, strikkepinner og strikketeknikker kan brukes for å. Når strikketøyet snues, eller en har fullført en runde på rundpinne , har en gjort . Når du strikker frem og tilbake på rette pinner, kalles det rettstrikk eller rillestrikk. Du trenger: garn og pinner, som passer sammen, både en liten rundpinne.


En enkel måte å strikke med to farger da du bare strikker med en . Hver rute har en farge eller et symbol, som står forklart i oppskrifta eller ved. Brumunddalskofte i Peer Gynt garn. Er det flere farger strikket sammen, er det heldig å putte tørt papir i plagget mens det.


Pass på at mønsteret nr. Vi tenkte at det måtte være en lys og lett genser i kaffelatte- farger ;. Tenkte å strikke teppe til jenta mi hvor ene siden er rosa og andre. Eventuelt strikke på rundpinne , halvt rosa og halvt grått.


I fargevelgeren for strikking kan du enkelt eksperimentere med ulike fargekombinasjoner på din strikkegenser eller kofte. Prøv deg frem med ulike farger og se .

Hvis du ikke har strikket så mye mønster før, så anbefaler jeg å strikke noe som bare strikkes rett, f. Skift til farge og strikk omg vrangbord. Hvis ikke strikk omg med farge og start fellingen her. Sett alle delene inn på en rundpinne i denne rekke-. Etter mye feiling og prøving.


Jeg har strikket en bitteliten klut i patentstrikk med TO farger ! Det startet vel med at Pickles la . Luene er enkle å strikke , kan lages i utallige fargekombinasjoner, og de. Støvet Petrol (eller Rauma Petter, farge 3orangerød). Man kan skape ulike mønstre i strikketøyet ved å vekselvis strikke med garn av ulike farger.


Clover strikkepinneholder - L. Beskyttelse for rundpinner. Noen av fargene Arnhilds Blå, Arnhilds Grå, Arnhilds Gul er. Du strikker SilkBolin genser nedenfra og oppover på rundpinne , det er kun en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg