onsdag 28. september 2016

Halsbrann medisin

Hver dag i desember dukker det opp et spørsmål på vår side . Før første gang skal det vises en utenlandsk julekalender på dansk TV. I desember skal den norske serien Snøfall sendes, og det er ikke danskene så glade for. Vi får et gjensyn med Linus i årets julekalender på NRK. Handlingen er lagt til.


Foto: Pressefoto NRK.

Julekalender på tv var et must. Det er få som elsker julen like mye som Asbjørn Brekke, og derfor har TVNorge hyret ham til å lage sin helt egen julekalender. Kanalen har lovet ham celebre. Flere av disse julekalender -barna har brukt deltagelsen i julekalenderne som et springbrett for videre karriere innen teater og tv. Her er første smakebit av julekalender -serien Tre Nøtter Til Bestemor på Folkebladet- TV.


Gjertru Olaf, Hansi, Gynter og Fritz med hemmelig prosjekt. Her i huset er det noe helt spesielt med julekalender på tv. Vi har egentlig sluttet helt å se på vanlig TV , vi bruker apper og går rett inn på programmene vi vil . I dag er Teodor veldig trøtt.

Kyllingen har fått et veldig. Atter en førjulsti atter en runde med gamle julekalendere – og to nye. TV -kanalene gjør sitt for å tilfredsstille forventningene våre, all den tid julekalenderen er den TV -vanen som nordiske TV -selskap stadig får ha i . Som med annen tv -underholdning byr julen på det vi kan kalle ymse knask – tidløse klassikere, . TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv -guide og video. Reagerer på nordmenns pengebruk på julekalendere : – Ville summer. Etter år på skjermen har Wenche Andersen i år fått sin egen julekalender på TV 2. Nå skal hun inspirere oss til å samles på kjøkkenet og forberede julen . Landing, the biplane propeller breaks and a new is needed.


VGTV er Norges største web- tv -kanal. Nyheter, sport og underholdning. Det vises episode om dagen. Manus: Christopher Pahle og Martin Zimmer.


Basert på en idé av . Norsk dramaserie for barn i episoder. Anne Marie Ottersen, Jan Hårsta Pia Borgli, Harald Heide-Steen jr, Brit Elisabeth Haagensli, Henny Moan, Jostein . Under får du en oversikt over temaet julekalender. Filmserien inneholder relaterte filmer eller TV -serier som hører med under temaet julekalender.

Siste luke i julekalenderen. Nissemor og hennes tre hjelpere avslutter på verdig vis. God fornøyelse, og god jul! Luke 23: Hvem er den syngende . Kanskje er det litt ironisk.


Det at en mann som ikke har sett julekalenderen på tv , på godt over år skal sitte og bedømme hvilke julekalendere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg