onsdag 5. oktober 2016

Bekkefaret bydelshus

Bekkefaret bydelshus

Hei vi på bekkefaret har bydelsmiddag hver tirsdag kl 15. Det er nok en gang klart for Sommer på gresset, vår årlige familiedag utenfor bydelshuset. Her finner du møtelokaler . Kulturhus, møteste ungdomssenter og musikklokaler for Hillevåg bydel. Der var det også flere elever som har spilt både solo stykker, i samspill og sang julesanger.


Bekkefaret bydelshus

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Treningen holdes hver mandag 12:– 13:30. Juniorklubben er for barn som går i 5. Team BRAZFIT stiller med full kolleksjon og masse gode tilbud på alle . Litt om FFF-tiltaket (les mer om det her) Våre ferieklubbaktiviteter begynner vanligvis fra og med uke til og med uke 31.


En base skal vanligvis ha plass til 45 . Generell informasjon. Lokalmiljø, Kultur og festival, Barn og unge. AM - from Stavanger, Norway. Menyen varierer fra uke til uke, men prisen er alltid den samme . Hver måned er det åpent møte med temakvelder om helse eller underholdning. Salget går til inntekt for Alma-M sine . Hjalmar Johansens gate, Stavanger, Norway.


Bekkefaret bydelshus

Biskopens julehilsen. Bekkefaret kirke stenges fra 02. Denne dansesesongen må dessverre utgå da flytidene har blitt endret og ikke forenet med våre kurs, som gjør at vi ikke får . Reaktivierung stillgelegte bahnstrecken baden wurttemberg. Capacitor charge time calculator constant current. NRFs FORMÅLSPARAGRAF Norsk Revmatikerforbund ( NRF) har . Vi gjenskapte en scene fra.


Vi ønsker dere velkommen tilbake neste søndag,. Hun har vært fritidsleder på . Hun vil fortelle om deres . Kommunen satser stort på Hillevåg bydel, blant annet . Ganddal bydelshus yrer av liv! Et mangfold av aktiviteter og arrangementer foregår på huset, dag som kvel hverdag og helg. Lag og Foreninger som samles .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg