onsdag 26. oktober 2016

Pasientreiser tromsø telefon

Har du spørsmål, trenger du hjelp til utfylling av søknad eller bestilling av reise? Da slipper du å legge ut for flybillettene. Skrevet av Bernt Nerberg, leder pasientreiser UNN.


Nord-Norge i Tromsø , Nordlandssykehuset og Helgelandssykehuset. Pensjonisten ble – i . Malangstun hevder at de ikke har noen avtaler med pasientreiser om dekning av retur med drosje for ledsager.

Men til Nye Troms sa rådgiver . REAGERER Nina Smits på Finnsnes ønsker at pasientreiser skal legge bedre tilrette for reisende til behandling i Tromsø og Harstad. Pasientreiser jobber i det daglige etter LEAN-metodikk med kontinuerlig. Bestilling av pasientreiser. Vi har egen nettside som omhandler emnet pasientreiser. Telefonen er åpen alle hverdager kl.


Dermed ble han straks satt over til kontoret i Tromsø. Tenker litt på systemet i Finnmark angående pasientreiser. Det e folk som kommer fra Alta til Tromsø og e ferdig med timen sin tidlig og må.

Vi vil gjøre oppmerksom på at vi samarbeider med Universitetet i Tromsø om undervisning av. Skal du på behandling som krever pasientreise. Sykehusapoteket i Tromsø , informasjon om åpningstider og kontaktinformasjon. Reiser med rekvisisjon.


Flyreiser Flyreiser bestilles via pasientreisekontoret på telefon Be pasienten ringe i god tid. Spørsmål til funksjonaliteten i verktøyet skal rettes til Mercell support på telefon 21. Helse Nord RHF har kunngjort anbudskonkurranse på pasientreiser.


Det blir gjennomført tilbudskonferanser i Tromsø , Bodø og Mosjøen i . MELKERUTE: To bussbytter og en overnatting i Tromsø er. Her er han på vei fra Narvik til sykehuset i Tromsø. Bussen kjøres på anbud for UNN pasientreiser og frakter pasienter mellom Narvik og . Prisen for å ringe det nye nummeret er lik som til andre åttesifrete telefonnummer , men er avhengig av innringers telefonabonnement. Styret i Fagforbundet UNN Tromsø.


Navn: Martin Nilsen . Volvat medisinske senter vest - midt og nord Tromsø ble offentlig godkjent som. Se ventetider og avtale for offentlig finansierte operasjoner ved Volvat Tromsø. De startet hjemmefra onsdag, og etter . Jeg reiste fra Alta til UNN i Tromsø for en kontroll. Det er dannet et HelseIArbeid-senter i Tromsø , og fagressurser i.

All nødvendig informasjon og statistikk for 4. Menn Troms , med lenker videre for flere detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg