onsdag 12. oktober 2016

Juleverksted skole

Undervisningsmetoder. Matematikksenteret – julverksted: les om hvordan man kan ha juleverksted med matematikk . JULEVERKSTED FOR HELE FAMILIEN: Se så mye fint dere kan lage. Image: Først i voksen alder fikk Kristin vite hvorfor hun slet med lesing i skolen.


Her finner du steg- for-steg oppskrifter på fine gaver og julepynt som du kan lage i førjulstiden. Barn i alle aldre syns det er kjekt.

Første uka i desember var det endelig tid for årets høydepunkt igjen, nemlig juleverksted. I år har vi blitt så mange elever at vi så oss nødt til å dele skolen i to. Kanskje vennegruppen på skolen kan inviteres til julegrøt og lage julenisser av papp eller garn?


Noen tips kan være å sørge for å ha nok små . Tips og ideer hver dag fram til julaften! Men det kan være vanskelig å finne på fine ting som . Da er vi begynt med juleverksted på SFO før jul. Juleverksted med barna er noe av det hyggeligste med jula.

De som ikke vil være på juleverksted kan . Skolen hadde juleverksted to skoledager i siste uka før jul. Elevene var inndelt i grupper på tvers av klassene til forskjellige aktiviteter. Endelig er det tid for juleverksted for elevene.


De lager hemmelige og fine ting. I år kan elevene velge mellom spikking, decopage, sløy toving, . Det jobbes med produkter til Julemarkedet ! Alt overskudd går til Kreftforeningen - øremerket forskning. Vi skal arrangere juleverksted for 1. FAU sitt tradisjonelle juleverksted for. Christi Krybbe skoler. Torsdag er det avslutning før jul, med stort julemøte og kos på skolen i etterkant.


Deretter har elevene en fortjent juleferie fram til 3. I utstillingsperioden blir det arrangert juleverksted for skoler og barnehager på museumsfabrikken. Der lager vi julepynt og små gaver i filt og ull . Kom innom for å lage julekort, julepynt, spise . Skolen vil utfordre den enkelte elevs vilje til å yte sitt beste.

På ukedagene blir det juleverksted for skoleklasser – i helgene for våre fritidsgjester. På tradisjonelt vis samles vi til felles adventsstunder i gymsalen. Takket være fin musikk, sang og . FAU i samarbeid med Røde Kors inviterer til juleverksted på Eydehavn skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg