tirsdag 18. oktober 2016

Sola bydelshus

Utleie av kommunale lokaler Fritidsklubber Gymsaler Idrettsanlegg til helgearrangementer Møterom, kurs-, konferanse- og selskapslokaler Treningslokaler . Søkbar oversikt over selskapslokaler i Sola av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Vi tilbyr utleie av lokaler til både konferanser og private . Frivillige lag og organisasjoner og andre kan leie lokaler i et bydelshus.

Konfirmasjonslokale Sola - konferanselokaler, bryllup, servering, konferanserom, selskap, arrangement, konfirmasjonslokale,. Ganddal fritidssenter. Bydelshuset er stort sett belagt med faste brukere i ukedagene både på dagtid. Stavanger Kommune, Ungdom Og Friti Gausel Bydelshus er tilgjengelig i Sola på Indeed.


Tilkallingsvikarer, Personlig assistent . Sola kommune har ikke lenger plass til store mengder eneboliger. Plassmangelen gjør at framtidens bygg blir blokkleiligheter og rekkehus.

Foreningen har to årlige bruktmarkeder på Gausel Bydelshus. Velkommen til Fysisk Aktivitet trinn på Tasta Bydelshus tirsdag 08. Her selger vi barneklær, leker, utstyr m. Dette er veldig populært, og en gyllen anledning til å. Roar Sola , Jæren SK.


Den nye politikken i Sola er bra for eldre, men ikke minst for oss unge. Vi spiller i Hinna Bydelshus , torsdager 18. Bekkefaret bydelshus. Eigernes Skule Eigersund. Sang- og dansegruppen Reloaded fyller Sola kulturhus 16.


TRENING: Her øver Reloaded på Tasta bydelshus. Sør-Rogaland Bekhterevforening. TournamentList Kjetil - Sjakkturneringer - Chess tournaments tournamentservice.


Sola videregående skole, Åsnutveien 5, Smeaheia Skolesjakk . Moovit hjelper deg med å finne de beste rutene til Madlamarkveien ogMadlamarkleitet ved hjelp av offentlig transport, og gir deg instruksjoner med oppdatert . Kulturlunsj Sola - formidling.

Lura bydelshus i Sandnes, 12. Politiet rykket ut med tre biler og seks politimenn og stoppet et møte i Tasta bydelshus der stemninga var i ferd med å bli svært så amper blant . Fagforbundet Sandnes har innvitert medlemmer i Fagforbundet Sola til å være med på en temakveld med Hanne. Etter jul fortsetter vi med nye klubbkvelder på Tjensvoll Bydelshus ,. Sola , Stavanger, Randaberg, Sandnes og Hå kommune samarbeider om arrangementet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg