tirsdag 11. oktober 2016

Fiskekaker med pastaskruer

Kok penne etter anvisning på pakken. Mot slutten av koketiden heller du ertene sammen med pastaen i ett minutt. Hell av vannet i dørslag og legg tilbake penne. Syns du det er vanskelig å servere fiskekaker som frister både store og små?


Fiskekaker med pastaskruer kan fort bli en barnefavoritt! En sunn og rask hverdagsmiddag som både små og store vil elske.

Porsjoner: 3-porsjoner . I denne oppskriften er det fiskekake , men du kan godt bruke rester av kokt eller. Ha pasta i en bolle sammen med fiskekaketerningene, grønnsakene og oliven. Bland sammen salat, pasta og avokado.


Relaterte oppskrifter til fiskekaker med pastasalat. Kyllingsalat med pastaskruer og grønnsaker. Vi tenker på fiskekaker som nokså særnorsk, men vi er slett ikke alene om å . Vegetar-middag kan være utrolig godt.

Prøv hjemmelaget pasta med fullkorn servert med en rask, enkel og spicy tomatbønnesaus. Saus: Lag bruning av. Særlig barn elsker lasagne med. Her kommer oppskrift på verdens beste fiskekaker. Hjemmelagete fiskekaker er best selvfølgelig.


Lasagne kan også lages med pastaskruer ! Det er viktig at fisken er kal det bedrer. Info om fiskekaker oppskrift hellstrøm. Resultater fra søkemotorer! Jennys matpakke i dag: fiskekaker , pastaskruer. Da fikk han et par riper i lakken, for da gikk det i kjøttpølser og fiskekaker , annenhver dag - begge i brun posesaus og med poteter, og totalt . Det passer utmerket til stekt eller ovnsbakt . Her finner du hundrevis av raske og enkle middagsoppskrifter på under minutter.


Gode middagstips til en travel hverdag. Hvis du har spagetti og penne eller pastaskruer i hus, kan du trylle frem god. For å tylle fisk i barna kan også ferdige fiskepinner og fiskekaker.


Hellstrøms fiskegrateng - erstatt potetene med pastaskruer (etter anbefaling fra Tore Sagen).

Lag enkel lasagne med pastaskruer. Pasta og skinke i hvit saus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg