torsdag 20. oktober 2016

Pai med kjøttdeig og brokkoli

Pai er populært å servere og få servert. Her er oppskrift på en herlig pai med brokkoli og bacon. Smaker godt til både hverdags og fest. Ekstra smakfullt blir det. Litt forberedelser på forhån men lettvint å servere.


Jeg laget pai for første gang her om dagen, og til min store overraskelse ble det jo super digg!

Fylte den med både kylling, broccoli, bacon og . Kjøttdeig og bacon pai. Da hadde eg ikke brokkoli hjemme heller ikke bacon - da ble det blomkål og skinke. PAI MED BACON, LØK, PAPRIKA OG BLÅMUGGOST.


I går tok jeg en liten rydderunde i kjøleskapet og laget en restepai av påleggs-, oste-, fløte- og grønnsaksrester som var til overs etter julens . Dryss osten i paibunnen og fordel brokkolien , paprikaen og de soltørkede. Super pai til lunsj eller i matpakke på jobb og skole. God og mettende pai med kjøttdeig.

Paien passer godt når hele familien skal kose seg, enten det er til hverdags eller på lørdagskvelden. Hvis du ønsker å spare . Noen som har oppskrift på en enkel pai med kjøttdeig som går raskt å. Jeg bruker også bacon, brokkoli og søtpaprika sammen med kjøttdeig. Her er en oppskrift på en pai med kylling, squash, persille, gressløk,. Pai med brokkoli , soltørka tomat og bacon. Brokkolipai - En kraftig pai gjør seg med litt grønt, her i form av brokkoli.


Oppskrift på pai med bacon og brokkoli. Mager pai med cottage cheese. Er du glad i pai , men ønsker en litt mer mager versjon? Da er paien med cottage. Brun kjøttdeig og purre.


Bland i ketsjup, sennep og krydder. Fordel kjøttet og brokkoli i paibunnen. Biffgryte med brokkoli og pastinakk. Bakt potet med kjøttdeig. Denne Pinnen ble oppdaget av Karianne Guddingsmo.


Oppdag ( og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Paibunnen kan anbefales på det sterkeste, og kan faktisk brukes til både. Jeg har laget en deilig pai med bacon og brokkoli , en nydelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg