tirsdag 25. oktober 2016

Emmaljunga mondial de luxe sportsdel

Emmaljunga mondial de luxe sportsdel

Med bag og sportsvogndel som du lett bytter til når barnet blir større. Matchende stellebag med mye plass, liggedel og sportsdel. Meget god å trille og liker vognen veldig godt. Både babydel og sportsdel er jeg fornøyd med. Vært litt plaget med at vi må fylle luft i dekkene veeldig ofte og . Prisen inkluderer sportsdel og bag.


Emmaljunga mondial de luxe sportsdel

Chassi selges separat. Luxe Duo Combi er en romslig og fullt utstyrt barnevogn, komplett med både sportsdel. Veldig pent og fint brukt emmaljunga mondial de luxe selges. Her kan du selge og kjøpe emmaljunga vogner og deler. Du har kun lov å legge.


Bagdel er brukt til barn, sportsdel er veldig lite brukt. Emmaljunga mondial deluxe paris (mørk blå) selges pga bytte til annen vogn:) Liggedelen er lun, stor . Sitter å kikker på emmaljunga vogn. Reservedeler må hentes i butikk.


Emmaljunga mondial de luxe sportsdel

Dette er citycross-vognen til Emmaljunga , altså ikke den vi skal ha. Dermed hadde vi en vogn til shopping og farting og sportsdelen til soving og trilleturer ellers. Alle de tekniske funksjonenene og mulighetene med vognen, gjør den til en . Pga ønsket hjul, og svingbare framhjul, og at sportsdelen kan snus . Mondial duo kombivogn er en tidløs og elegant vogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg