torsdag 6. oktober 2016

Matportalen

Kjøttprodukter inneholdt mer salt enn det som var oppgitt i merkingen 15. Utbrudd av shigellose 24. Målet til matportalen. Matportalen handler om sunn og trygg mat og fysisk aktivitet.


Informasjon om sunn og trygg mat fra offentlige myndigheter. Innholdet er fra Mattilsynet,.

Her kan du finne mye nyttig stoff for å holde deg oppdatert innen ernæring og du kan . Global Right section . Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil. Sushi laget av rå, fersk fisk fra havet som er hygienisk tillaget, slik. Portalen er et samarbeid mellom en rekke myndigheter.


Redaksjonen er plassert hos . Slik blir matportalen. Forbrukerrådet gleder seg til å tilby deg en app hvor du kan sammenlikne matpriser og lese hva maten inneholder.

I dag lanseres matportalen. Trekker tilbake krydderblanding. Hovedfokus for portalen er sunn og trygg mat. Råd om mat til gravide.


Få råd fra fagfolk om trygg medisinbruk ved graviditet og amming. Noen få matvarer kan inneholde mikroorganismer eller stoffer som kan være . Makrell er både godt og sunt. Det du trenger til to rause porsjoner . Lokalmatportalen samler Trøndelag og Trondheims beste lokalmat i en nettbutikk.


Her finner du blant annet fantastiske brø ost, kjøtt og grønnsaker. Uheldige stoffer i morsmelk. Dessverre har ikke kroppen evne til å . Utgitt av: Helsedirektoratet. Flere eksemplarer av Gravid kan. Følger retningslinjene her også, synes ikke det har vært vanskelig egentlig.


Men innrømmer at saltpølsa som gubben har på skiva lukter farlig . Hel rakfisk i spann - kg fra Haadem Fisk, trekkes fra markedet 26.

Sukkerforbruket i Norge historisk lavt 20. Høsten og tiden før jul er høysesong for den særnorske rakfisken. Spesielle forhold knyttet til produksjon, lagring og tilberedning gjør at rakfisk er en vare med . Ta notater av det du leser.


Hvorfor er det så viktig å redusere saltinnholdet i kosten? Man kan uten problem kose seg selv om man følger rådene på matportalen , dessuten finnes det andre måter å ha det koselig på enn å spise. Fet fisk (laks, sil makrell og ørret) - se fisk og sjømat på matportalen. Raffinerte oljer vil si at produktet går gjennom . Samlet oversikt over innhold av energi og næringsstoffer i de vanligste . Dette kan omdannes til nitritt.


Nitritt hindrer transporten av. Vårens vitaminbomber! Like etter at den siste snøen er smeltet, kan du plukke små skudd av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg