torsdag 27. oktober 2016

Bronkitt crp

Kraftige solforbrenninger ( særlig i barndommen). Familiemedlemmer som har utviklet føflekkreft. Lys hud blir lettere rød og solbrent, mens mørk hud tåler mer sol.


Man bør oppsøke lege hvis en føflekk begynner å forandre seg. Det er viktig å være . Vivi Saure (70) vet hvor viktig det er å sjekke føflekkene sine jevnlig. Med rødt hår og tander, lys hu har hun alltid vært forsiktig med solen. Feilen oppstår på fosterstadiet. De vanligste føflekkene er brune føflekker og føflekker laget av blodkar.


De er røde eller rødblå. For noen type vorter, f. Men, det kan også være et forstadie til føflekkreft, så derfor blir alle slike føflekker . Ca er født med føflekker ( congenitale nevi). Om en føflekk har ett eller flere av punktene i henhold til ABCDE-regelen,. Føflekker dukker opp i. C: Kulør - har flere fargetoner (brun, svart, grå, rød , blå).


Bronkitt crp

Vi bør gjøre en ting klart: røde flekker er ervervede angiomer. Vanlig basaliom begynner som en liten, rød utvekst i huden. Ofte kan de være vanskelig å skille fra føflekker og føflekkreft, sier Guldbakke. Vær oppmerksom hvis du får en ny flekk, eller en føflekk endrer seg og skiller seg fra de andre du har.


Lær hvilke forandringer. Andre tegn som vekker bekymring er bl. Først og fremst kan en blå, rød eller . Kunnskap om føflekker er derfor viktig for å kunne identifisere om en føflekk.


Bronkitt crp

Den er svakt opphøyet. Rød i midten og blålig rundt, til sammen ca. Er det vanlig at føflekker blir slik uten at det er farlig?


Har du føflekker som enten vokser, endrer farge, klør, blør eller . Et barn har i gjennomsnitt minst føflekker på huden når de er født. Selv om det kan være vanskelig å skille mellom normale og unormale føflekker , er det flere trekk ved utseendet til en pigmentflekk som brukes til å skille mellom . Kreft i en føflekk oppstår når cellene i en føflekk gjennomgår en forandring som gjør dem til. Atypiske føflekker gir økt risiko for utvikling av føflekkreft. De som er større bør kontrolleres. Hudtype – blir aldri rød , alltid brun.


Bronkitt crp

Noen svært uskyldige hudutslett kan være et viktig tegn på en farlig . Hvordan ser føflekkreft ut, og hvordan sjekker du føflekkene dine? Vi har rødt eller blondt hår, blå eller grønne øyne og kanskje fregner. Hun har rød og fregnete hud og vokste opp på 70-tallet da det var om å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg