Løksaus til pinnekjøtt. Passer også til kokt lam, svin. Jepps, jeg lager saus til pinnekjøttet , og den er kjempegod!
Vi er avhengig av å ha saus til pinnekjøtt ,men vi bruke løksaus anbefales om . Mange ønsker å servere pinnekjøttet med saus istedet for sjy eller pinnekjøttkraft. I denne lyse pinnekjøttsausen bruker du pinnekjøttkraften som basis for .
Også pinnekjøtt kan serveres med saus. Geir Skeie viser hvordan. Det er noe helt spesielt med den sur -søte løksausen og det møre kjøttet. Er det noen som har en oppskrift på en god løksaus til pinnekjøtt ? Din beste brune saus? Pinnekjøtt - røkt eller vanlig saltet?
Tips og triks - Side. Forum › Generell diskusjon › Generelt Hvilket tilbehør har dere til pinnekjøtt?
Også lurer jeg på om man bør velge røkt eller urøkt pinnekjøtt ? Tro det eller ei, men løksaus er fantastisk godt til pinnekjøtt. Har dessverre ikke oppskrift på løksaus til pinnekjøtt. Her jeg bor nå er det vanlig med løksaus til. Men du, har du smakt løksaus til? I Norge spiser omtrent en tredjedel av befolkningen pinnekjøtt på julaften,.
Majones til pinnekjøtt - Mat og Drikke - VG Nett Debatt vgd. Jeg var på besøk hos noen som hadde majones til pinnekjøtt. Da vil jeg heller foreslå løksaus (lag en sur søt saus og bruk kraft fra pinnekjøttet i den). Min bestemor pleide å lage løksaus til pinnekjøttet , kjempegodt, så det gjør jeg avogtil.
Steke det i ovnen liker eg IKKJE, da blir det så tørt syns . Legg kjøttet i en passende stor kasserolle og fyll på med vann til det dekker. Kjøttet kokes i helest mulige stykker. Kok opp uten lokk og skum godt.
Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Riskrem og jordbærsaus. Plommekompott og fløte.
Fersktkjøtt i løksaus , kålrot og potet. Brygga 11s riskrem med salte mandler, kirsebær og kirsebærsorbet. Til dessert har jeg laget . Spennende fingermat med Rakfisksushi, sylteruller og revet pinnekjøtt.
Bayonneskinke med kålrotstappe og løksaus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.