mandag 25. juni 2018

Bergum kiropraktor

Bergum kiropraktor

Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, . Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Alt du trenger å vite om Vivian Bergum. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, . Sjekk pris og bestill time på nett gjennom Helstetjenester - raskt og enkelt.


Bergum kiropraktor

Håvard Bergum - erfaren kiropraktor i HAMAR. Regnskapsinformasjon er ikke tilgjengelig. Som spesialist i kroppens bevegelsesapparat er kiropraktoren best utdannet til å få led muskler og . Nina Hauge og Vivian Bergum er henholdsvis akupunktør og kiropraktor. De har slått seg sammen i et felles helsehus i Lundekroken på . Preben er oppvokst på Ottestad stasjon i Stange Kommune. Mer bedriftsinformasjon og andre bedrifter i . Jobber ved Bryne kiropraktorklinikk.


Informasjon om GRENLAND KIROPRAKTORKLINIKK- VIVIAN BERGUM , PORSGRUNN. Inkludert organisasjonsform. Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, . Jeg er utdannet ved Scandinavian College of Chiropractic i Stockholm. I tillegg til å være utdannet kiropraktor har han også en bachelorgrad i Fysisk. Hver eneste dag på klinikken får jeg som kiropraktor en rekke spørsmål som er knyttet til hva vi gjør.


Bergum kiropraktor

Jeg har derfor samlet en rekke vanlige . Vi har bred erfaring og kompetanse, særlig innen kirurgi, halthetsdiagnostikk, kiropraktikk , indremedisin, tannhelse og øyesykdommer. AKTIV TERAPI ULF H ÅSHEIM KIROPRAKTOR OG IDRETTSKONSULENT. Gamle Breviksvei 1Porsgrunn i Norge. Grenland kiropraktorklinikk-Vivian Bergum i Porsgrunn.


En kiropraktor har nå blitt tiltalt for å ha utnyttet sin stilling til å skaffe seg sex. Av Håkon Boye Bergum Søndag 09. Vedkommende er tiltalt for to . Trygve Hansen Trygve er utdannet . Hamar Fot Klinikk Elin L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg