tirsdag 26. juni 2018

Landstreff stavanger 2020 billetter

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Mangler du billett og vurderer å kjøpe av noen andre? Vi får mange spørsmål om LS- billettene. De som ikke har fått billetten sin enda fortvil ikke, den kommer i posten i løpet av denne uken.


Når man skal kjøpe billett må man imidlertid være oppmerksom at ikke alle der ute har ærlige hensikter. Fortvil ikke - det kommer. Mye er allerede utsolgt, men ellers kan jo dette være greit å få med seg! De aller fleste ble utsolgt på rekordti ifølge . I samarbeid med Amnesty bryter russen uvitenhet og tabuer . Arrangementet blir avholdt i Kongeparken ved Ålgård i Gjesdal kommune, . Landstreff billetter. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser . Få tak i billetter på hjemmesiden: . Vil gjerne kjøpe festival pass til landstreffet stavanger ! Enten vanlig festivalpass eller festivalpass med genser! Har du noen spørsmål, eller trenger dere bare litt mer informasjon om årets store russefeiring på Lillehammer? Her kan du se tidligere spørsmål og svar! Problemet var at han ikke hadde noen billetter å selge. Jeg har billett men vurderer og selge den.


Mange som har vært der før . Få eller ingen ledige billetter. Fem personer er blitt bortvist fra parken etter å ha forsøkt å snike seg inn uten billett. Tikkio gir deg muligheten til å kjøpe billett og alle varene på arrangementet direkte på. Gunslingers og Dænsebændet til Snertingdalshallen 25. Svar på spørsmålet og vinn VIP- billetter til både deg og din venn!


Billigere billetter , rabatter mm. Sted: Kongeparken Amfi, Ålgård. Russebussene som kom på 1. Billettsalget er åpent fra 27. Stavanger universitetssykehus til Aftenbladet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg