torsdag 14. juni 2018

Melkefrie produkter

Sandefjordsmør er god saus til laks. Strø gjerne finhakket persille over. Server fisken med kokte poteter , asparges og sitron. Ovnsbakt laks med kokte grønnsaker og hjemmelaget smørsaus.


Denne retten med laks , brokkoli og poteter i form er ganske tradisjonell. Skjær laksen i skiver på ca.

Legg potet , brokkoli og laks i en smurt ildfast form og krydre med litt pepper. Tidligere denne uken lagde jeg en enkel, hverdagslig laksemiddag med poteter , gulrøtter og brokkoli. Sausen er veldig god til laks ! Hva skal du spise til middag med laks ? Enklere saus får du ikke.


Ta en titt på ulike sauser som passer til kjøtt og fisk. Vi har en rekke sauser med ulike farger og smaker. Dampet laks med agurksalat, poteter og saus.

En deilig middagsrett. På en mørk vinterkveld kan denne retten minne . Rør inn mel og tilsett melk, litt om . Finhakk løk og surr blankt i smør. Synes det blir litt for mye med saus til en så fet fisk som laks. Jeg pleier å lage stekt laks , agurksalat, poteter , rømme og smeltet smør med . Kokt laks , poteter og grønnsaker er ikke særlig spennende i seg selv, men med en god saus kan det bli fantastisk godt. Kona hans hadde nemlig servert laks med sitronsaus fra bloggen noen dager tidligere, og det hadde smakt så fortreffelig.


Laks med hvit saus , gulrøtter og poteter. Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet. En klassisk laksemiddag slår aldri feil. Bak laksen i ovnen sammen med en ferdig hvitvissaus og server med kokte poteter og grønnsaker.


Server stekt laks med kokte poteter , agurksalat, sitron i båter og urtedressing. Sashimibowl med lakseloin, fullkornsris, syltet ingefær og ponzusaus. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn.


Småpoteter og gladlaks er altså det som utgjør dagens deilige sommerrett. Laks i ovn med grønnsaker i appelsinsaus. Ha potetene i en gryte med lettsaltet vann og kok dem møre i cirka 8-minutter.

Jeg trenger mange saus -forslag! Blåbærlyngen barnehage. Passer til en avdeling. Laks : stk (pk), ferdig tinet, legges i langpanne, krydre fisken . Ferskpoteter er fremfor alt en god karbohydratkilde, men gir også mange C-vitaminer, og de. Pasta med kjøttsaus 6. Server laks og grønnsaker med ris og kokossaus.


Stekt laks med tomat, potet og blomkålsalat og kaperssmør. Gravet laks er en fantastisk rett som passer på koldtbordet, eller som en forrett. Anrett laksen , potetene og sausen fint på et fat.


Poteter , eple, laks og pepperrot passer fint sammen, men det er nok den magiske sausen , det brune smøret, som gjør susen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg