mandag 25. juni 2018

Frokost lapper

Lag lapper med grovt mel som en velsmakende erstatning for brød til frokost , lunsj eller kveldsmat. Hjemmelagde amerikanske pannekaker er perfekte til frokost og lunsj så vel som til middag. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet . Sveler, lapper eller små pannekaker – kall dem hva du vil.


Disse grove variantene metter mange og.

Nystekte lapper , eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. Kjempegodt til frokost , lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. Frokostlapper med blåbær. Dette er lapper som passer . Se denne og flere oppskrifter på morshjemmebakte. Her er en enkel og god oppskrift på hjemmelagde lapper til frokost , dessert, på tur eller når du har lyst på noe godt.


Server med frukt, bær og smeltet sjokolade. Sveler med grovt mel er en god erstatning for brød til frokost eller kveldsmat.

Ida Gran-Jansen elsker pannekaker, og aller helst vil hun spise det til frokost hver dag. Da er det en fordel at det finnes en litt sunnere variant . Etter et par uker med OK. Her får du oppskriften på stekte lapper som passer perfekt til frokost på sengen. Denne Pinnen ble oppdaget av Karly Lay-Schwall. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Hva med å lage en litt ekstra god frokost i dag eller i morgen? Små, grove frokostlapper er et supert alternativ til brød og smaker nydelig med friske bær, . Gode lapper med havre og rug. Oppskrift på herlige frokost lapper.


De passer både til frokost , kveldsmat, i matpakken og til kaffebesøk. Magevennlige frokostlapper. Pannekaker til frokost er digg!


Vi har ofte laget bananpannekaker, det er en stor favoritt i heimen. I dag hadde jeg lyst til å prøve noe . Heldige meg som får låne Mia. Men med enkle grep blir lappene sunne og egner seg perfekt til frokost !

Det er enkelt å mikse sammen en røre og følgende oppskrift er basert på . Lapper eller sveler er ofte forbundet med kos. God morgen☀️ Og gratulerer med dagen Her har vi laget en tradisjon på at vi spiser lapper til frokost før finstasen tas på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg