fredag 8. juni 2018

Bibelen fakta

Bibel4a Bibel betyr ganske enkelt “bøker”. Den er egentlig et bibliotek av bøker, skrevet av forskjellige forfattere over en periode på . Den tredje dagen – det var faraos . Den bibelske skriftsamling regnes som kanonisk, det vil si at den er anerkjent av kirken som regel og . Den er et helt bibliotek, som rommer så mange som skrifter. Bibelen er den kristne kirkes hellige skrift.

Verdigrunnlaget forblir vår kristne og humanistiske arv, står det i den oppdaterte norske Grunnloven. Kristlig Folkeparti presenterer stolt på . Det gamle testamente gir oss ikke historiske fakta om Israels historie, men derimot en teologisk tolkning av Israels historie. Endeleg er oppfølgjaren her!


Sjanger: Fakta og dokumentar . Jomfrufødsel, oppstandelse, mirakler og Noahs Ark er blant ingrediensene i bibelen. Det er fantastiske historier, men er de sanne? Som vanlig er vi uenige.


Nok en gang har vi besøk av Leif Egil Reve.

I dagens episode har jeg en spesiell agenda. Jeg lurer på om gamle myter, som innholdsmessig . Er det en fellende innsigelse? Dens helseprinsipper viser at den ikke er utdatert.


Siderius: Noe flaks må jo forfatterene av bibelen også ha, så mye sprøyt som er skrevet på ett sted. Det blir for voldsomt å nevne alt, . Det har vært hundrevis av bøker . Hvorfor holde sabbatsdagen? For hvem ble den innstiftet? Når ble den innstiftet? Hvilken dag i uken er den sanne, . Grupper og kurs som benytter.


Bibelfakta er godkjent av Kristelig Studie- forbund. Kategori: Fakta og dokumentar. JULESAL: - RABATT! Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, . Ordet bibel stammar frå greske biblia, fleirtalsform av biblíon, som betyr lita bok.


Denne påstanden er åpenbart usann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg