fredag 8. juni 2018

Fødselsplakat

Alltid fri frakt, leveringstid – virkedager. The Birth Poster er en serie unike og personlige illustrasjoner som er skalert 1:til barnets virkelige fødselslengde. Bestill en fødselsplakat i skala 1:av en nyfødt. Legg inn fødselsdata på ditt barn og se designforslag før du bestiller.


En søt fødselsplakat som passer på barnerommet.

Fødselsplakaten fremhever barnets . Sjekk for eksempel ut denne flotte fødselsplakaten med en bamse, som finnes både til gutter og jenter. Her skriver du inn fornavn, fødselsdato, klokkeslett, vekt . Navneplakat og fødselsplakat. Lag din egen navneplakat.


Velg plakaten med første bokstav i barnets navn. Fyll inn navn og fødselsdata.

Eksklusivt papir og høy . De er et hyggelig minne for små og store fra dagen da barnet ble født! Skap ditt minne – velg design. Babyplakat fødselsplakat er koselig pynt på veggen hjemme.


Du kan lage plakater hos oss i ulike design. Noen har mulighet for å legge til egne bilder som. Unik fødselsplakat med håndtegnede dyremotiver. Et unikt og koselig minne for livet!


Velkommen til verden, lille venn! Våre personlige dåps- og fødselsbilder pleier å være en svært verdsatt gave til noen som . Babyen på plakaten er akkurat like stor som det babyen din var når den ble født. Jeg har lenge hatt som plan å få laget et bilde med spiker og trå og ved å sette de to ideene om en fødselsplakat og tråbilde, så ble det ikke . Et koselig minne til den nyfødte!


Pynt til barnerommet? Dåpsgave eller barselgave?

En hilsen til de stolte foreldrene? Her kan du få en helt personlig gave til den . Vær vennlig å fylle ut informasjon om. Personlig plakat, fødselsplakat. Navn, fødselsdato, vekt og lengde, fødselsår etc.


Den mest hyppige størrelse er 30x40cm, som er en størrelse, der passer ind på de fleste børneværelser. Vi anbefaler, at du fuldender køb af fødselsplakat med . Perfekt som dåps- eller fødselsgave og er dekorativ på barnerommet. Hvis plakaten skal gis bort, pass på å bestille senest to uker før.


Da er vi sikre på at den . Forevig den spesielle informasjonen om den lille skatten på en søt måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg