mandag 18. juni 2018

Mørk grønn væske fra brystet

Med væsking fra bryst (ene) menes væskeutskillelse fra en eller begge brystvortene hos kvinner som ikke . Hva kan årsaken være? For en tid tilbake oppdaget jeg at det var noe grønt på en spesiell plass rundt brystvorten. Flere resultater fra forum. Når jeg prøvde å trykke på, kom det ut en grønn. Fag og forskning › Fastlegenytt Brystdiagnostikk: Er du i tvil, kan du vente.


Jeg tror væske fra bryst må være kvinners siste hemmelighet, det de ikke. Allmennlegen kan behandle betennelser, gult eller grønnlig sekret. Ved brystkreft kan brystet endre fasong, for eksempel kan det oppstå søkk i. Uklar eller blodtilblandet væske fra brystvorten, kan godt skyldes . En kul i brystet er bare ett symptom på brystkreft.


Her er svar på det du lurer på om brystene dine. Denne væsken kan være både gul, grønn , hvit, grå og rø og den kan være både klissete, . Fordi en del symptomer fra brystene skyldes godartede forandringer, har vi. Oppdaget i starten av mai at det lak grønn (!) væske fra høyre bryst ! Klødde liksom, og da jeg sjekket, kom det grønn guffe ut. Hos de allerfleste kvinder er væske fra brystvorterne helt ufarligt. I af tilfældene er årsagen brystkræft.


Hvis der siver blodig væske fra brystet. Spørsmål: Min datter på år forteller at det har kommet væske fra brystvortene i et par dager. Hun sier at det er noen dråper, og kommer enten . Bufret Lignende Oversett denne siden 3. De vanligste symptomene på brystkreft inkludererblant annet klumper i brystet , endringer i strukturen, hudforandringer og illeluktende væske. Væske fra brystvorten, når man . Men hode har falt forover og ned på brystet.


Ut av nes og munn renner det en tykk grønn veske. Hoste over tid kan gi smerter i brystet , og noen hoster opp slim. Har du symptomer som. Det er viktig å drikke rikelig med væske. De hårde grønne øjne er våde, og hun bider sig i underlæben.


Mørkt hår svømmer rundt i en sær væske blandt ledninger og slanger. Sorgen letter en smule fra mit bryst , hun lever!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg