tirsdag 9. april 2019

Imse vimse spindel

Mørt kjøtt, brun saus, tyttebær og poteter - stort nærmere norsk tradisjonsmat er det vanskelig å komme. Kjøtt i mørket blir også kalt sosekjøtt, . Kjøtt og saus serveres med dampet kål, kokte poteter og rørte tyttebær. Kokkens tips er at mel og smør må.


Seigt elg- eller reinkjøtt må gjerne putre opp mot fire timer. Inneholder gluten Inneholder melk Inneholder selleri .

Hva med kjøtt i mørke eller en god kveitemiddag med kaffe og dessert. VELKOMMEN TIL OSS PÅ . På søndag blir d kjøtt i mørke Ribbe Kjøttkaker Og pølse på buffeen. Skjær kjøttet i terninger.


Smelt smør til sausen i en gryte, rør inn melet og la det bli nøttebrunt. Spe med vann, litt om gangen. Tilsett salt, pepper og laurbærblad.


Kutt kjøttet , gulrøttene, sellerien og løken i passe terninger.

Brun grønnsakene først og ha dem over i en ildfast gryte med lokk. Der kom det også smakebiter på låter fra hans nye album. Her har du oppskriften. Sosekjøtt fra Ingrid Espelid.


En smakfull rett som har blitt populær igjen. Dette er norsk tradisjonskost. Denne retten blir også kaldt sosekjøtt. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Også kalt kjøtt i mørke. Store grove kjøttstykker fra storfe kan bli riktig møre og saftige med langsom tilberedning. Småsteik, sosekjøtt eller kjøtt i mørke : personer.


Det er det ingen grunn . Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Lave priser og rask levering. Derfor er det helt ideelt å lage i helgen! Få retter er såpass smaksrik og go men allikevel så enkel som kjøtt i mørke.


Sunn er den også da det. Jeg brukte flatbiff .

Riktignok har jeg eid en slik klubbe til å banke me men den ble brukt til så mye annet at den til . Den er enkel å lage men tar .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg