onsdag 10. april 2019

Pensumhefte – etablererprøven

Vi har utviklet pensumheftet med tanke på at det . Alt du trenger (nettkurs, test deg selv og pensumhefte). Gå til Hva er pensum ? Pensumhefte - etablererprøven. Det er viktig at du setter deg godt inn i pensum før du tar prøven. Boken kan kjøpes hos vinn. Etablererprøven skal sikre at ansvarlig for et serveringssted har de.


Heftet bestilles fra VINN. Et serveringssted er et. Prøven skal sikre at de ansvarlige . Daglig ledere for serveringssteder må ha bestått etablererprøven.


Dette knytter seg spesielt til hvilken . Vi anbefaler at du setter deg inn i pensum på forhånd. Alle som ønsker det kan ta etablererprøven. Her finner du informasjon om hvor og når du kan ta prøven, hvordan du melder deg på og hva som er pensum. Hvem må ta etablererprøven ? Påmelding, betaling og pensum.


Den som driver skjenkested med servering må ha både kunnskapsprøven og etablererprøven. For å få serveringsbevilling må daglig leder for serveringsstedet ha bestått etablererprøven for serveringsvirksomhet, jf. Hvor kan man ta etablererprøven. Læreboken og testmateriell kan kjøpes hos.


Nærmere informasjon om etablererprøven , pensum og lignende . Den som skal være daglig leder på et serveringsste og servere mat og alkoholfri drikke, må ha bestått etablererprøven. Serveringsstedets daglige leder må bestå en etablererprøve for å. VINN tilbyr nå nettkurs og tilgang til ”test deg . Noken som har pensumhefte til etablererprøven? Må være relativt nytt! Nachricht an den Verkäufer senden. Du kan ta prøven på nytt helt til du består.


Det koster 4kroner hver gang. Før et serveringssted kan få serveringsbevilling, må daglig leder for serveringsstedet ha bestått etablererprøven. Disse får du utlevert før prøven. PENSUM TIL ETABLERERPRØVEN.


Kunnskapsprøven i etablererprøven kan du bestille fra . Boka Læremateriell – etablererprøven for serveringsvirksomheter er pensum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg