fredag 5. april 2019

Pitabrød med ost og skinke

Trikset er ellers å varme pitabrødene halvveis først i noen minutter, før du har i osten og varmer. Tips: Alternativ kan du f. Servér gjerne med pesto eller dressing. Finsnitt skinken og vårløken.


Fordeles på hvert pitabrød.

Dryss over revet ost og tørket oregano. Stek midt i ovnen til osten er blitt gyllen, ca. Hvorfor ikke bytte ut brødskivene med ost og skinke med en litt mer spennende. Del pitabrødet i to, skjær kun av toppen hvis det er et lite brød. Legg lagvis ost i bunnen, skinke , ananas og ost på toppen.


Vær kreativ med pitabrød og si farvel til kjedelige matpakker. Fyll pitabrødene med salatbla skinkesalat , ananas og paprika.

Skinkesalat : 2g smårettskinke. Poteter og squash med ost og urter. Lag små pizza av pitabrød som bunn! Smør pizzasaus på pitabrødene , så grønnsaker og ost på toppen.


Det som står over er kun et . Eks: Ruccola, salat, tomat, . Pitapizza er enkel mat. I denne matboksen har tynne skiver av kjøttkake fått selskap av salat og tomat i et pitabrød. Croissant med ost og skinke. Minipizza laget med polarbrød eller pitabrød er både barnevennlig og kjapt. Smør polarbrød med pizzasaus og topp med skinke , oliven, revet ost , paprikabiter . Her har vi brukt squash, rødløk, tomat og kokt skinke.


Hadde skinke og ost i går, med mais, tomat osv. Noen andre forslag som er godt å ha i? Opvarm ovnen til 2grader varmluft. Smør de hele pitabrød med en god slat tomatketchup.

Undlad dog at smøre ketchup på den . Cabriolet pitabrød med ost og skinke er en glimrende løsning ikke kun til morgenma men også til en snack på arbejde eller i skole. Biffkjøtt eller kebabkjøtt med pitabrød , salat, chips og hvitløksaus. Alle salatretter serveres med spesiallaget pitabrød med ost.


Skikkelig gode pestosnurrer med skinke og ost Read More by rebeccamariesky. Pizza med tomatsaus, ost , champignon, skinke og ananas. Kebab i pita med isbergsalat, tomat, agurk, løk, mais og valgfri dressing. Hos oss får du alltid ferskt hjemmelaget pitabrød ! Den enkle – Med ost og skinke , 11 169. Alla saltretter serveres med spesiallaget pitabrød med ost.


Ha på ost , så grønsakene i skiver og avslutt med tynne skiver kjøttpølse. Salat i pitabrød , 48.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg