fredag 26. april 2019

Sankthans akershus

Sankthans akershus

Undervisning for elever som ikke har eksamen. Tverrfaglig eksamen , Kokk- og servitørfag. Til sommeren kan du ta forkurs i matematikk ved UiS slik at du fremdeles har mulighet. Eksamen : Avsluttende eksamen mandag 29.


Sankthans akershus

Nettkoden skrives i søkefeltet vårt for å gå rett til oppgaven og det utfyllende . Fellessensur tirsdag 18. Ingen eksamener for våre elever. Matematikk Sbygger på enten matematikk 1T eller matematikk 1P. Forberedelsesdag) Onsdag 23. Denne eksamensveiledningen gjelder for sentralt gitt skriftlig eksamen i. Vi arrangerer eksamenswebinar for deg som skal ta eksamen.


Kunngjøring av trekk onsdag, 15. Dersom eksamen ligger to dager etter hverandre, gis det ikke lesedag. Frist for oppmelding til eksamen for våren er 1. Alle skriftlige eksamener starter kl 09.


Sankthans akershus

Siste frist for elever til å. Hva, Kurs i matematikk vg. Dette er kunnskap du får bruk. Skal du opp til eksamen i høst er påmeldingsfristen søndag september. Privatisteksamen i matematikk 1P ? Begge kursene avsluttes med egen skriftlig eksamen.


I tillegg til fordypning i de matematiske temaene som faget 1P -Y består av, samt. Ifølge vår matematikkansvarlig er det ikke noe spesielt i oppgavene som tilsier at denne eksamen skulle gi dårlig resultat, men vi kan ikke si . For våreksamen gjøres dette i uke 26. Vurderingsordning: Skriftlig eksamen.


Sankthans akershus

Sinus er et nytt, digitalt verktøy i matematikk for videregående skole. Offentliggjøring av trekk til skriftlig eksamen kl. Her finner du eksamensoppgaver med løsningsforslag sortert etter tema i 1P , 2P, 2PY, 1T.


Løsningsforslag sortert etter eksamenssett finnes på matematikk. Elever som er trukket opp. I dag velger elever mellom fellesfag matematikk 1P og matematikk 1T i Vgi. Studieleder med ansvar for fagvalg, eksamen og vitnemål.


Læreplan for matematikk Formål, Grunnleggende ferdigheter. Skoler som tilbyr matematikk 1P (praktisk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg