tirsdag 9. april 2019

Nettbasert lærerutdanning notodden

Her finner du en rekke. Barnehagelærer, samlings- og nettbasert - Bachelor. Compare this education. Ved Campus Notodden kan man ta . Samlings- og nettbasert.


Nettbasert lærerutdanning er evaluert av NIFU. Universitetet i Sørøst-Norge, campus Notodden. Studentene på de største lærerutdanningene er blant landets minst. Nord universitet har flere lærerutdanninger. Grunnskolelærer-utdanning 5-10.


Finn den som passer deg her. Nasjonal strategi for kvalitet og. Studiested Notodden BLU, GLU 1-og 5-1 Faglærer, PPU. En lærerutdanning for fremtidens barnehage og skole.


Overordnede mål for år. Det er også tre ukes-samlinger på Notodden i løpet av studieåret. Delti nettbasert 37. Fem av landets lærerutdanninger har fått midler fra myndighetene for å styrke utdanningenes. USN Notodden og Bakkenteigen, og gjennomsnittsalderen er lavest ved HVO og.


I tillegg kommer samlinger på studiested Notodden. Merk: For å melde din . Avdeling for estetiske fag, folkekultur og lærerutdanning. Ulike modeller for nettbasert lærerutdanning. Institutt: EFL - ikke instituttfordelt Innledning Det tas.


Medvirking i utvikling av et omfattende nettbasert læremiddel i matematikk for . Høgskolen på Notodden satser nå enda mer på nettbasert utdanning av. Fra neste år blir lærerutdanningen delt inn i to hovedretninger. Det utdannes lærerstudenter i Porsgrunn, Notodden og det er en fagkompetanse i Bø. Stillingen er knyttet til administrasjonen på Notodden , og nærmeste. Høgskolen i Telemark Fakultet for estetiske fag, folkekultur og lærerutdanning.


Mange av kurstilbudene drives helt eller delvis nettbasert , og avdelingen satser på å . Digital mediedesign - nettbasert med samlinger Kunst og håndverk,. Lærerskoleveien Notodden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg