tirsdag 9. april 2019

Mester grønn nyfødt

Husk alkoholfritt alternativ til julen! Vi ser at spesielt småbarnsfamilier og besteforeldre ønsker seg godt alkoholfritt alternativ på julebordet, sier Gunnar Inge Aanelan butikksjef . Hvordan kan du som vert tilby fristende alternativer til de som ikke drikker alkohol ? Med disse tipsene er du langt på vei med å imponere . Samtidig sier tre av fire at de foretrekker et alkoholfritt alternativ til julematen. Mye av dette henger sammen med et sterkere fokus på helse og . Flere ønsker et alkoholfritt alternativ i julehøytiden og denne sesongen planlegger vi å selge 250.


Santa Clausthaler, altså rundt . Flere og flere får øynene opp for alkoholfrie alternativer , og salget av alkoholfritt øl er økende både i Norge og andre land. Halsa Frivilligsentral inviterer til alternativ feiring av julaften. Jeg innså at det var et absolutt behov for å forandre de sosiale normene rundt det å drikke alkohol. Jeg ønsket å tilby et alkoholfritt alternativ for . Når de skal planlegge et selskap eller en middag og kommer til oss og ber om rå spør de ofte om et alkoholfritt alternativ eller rett og slett . Alkoholfria alternativ har aldrig varit så i ropet som i dag.


Hva som vil være et naturlig alternativ til alkoholholdig drikk vil kunne variere fra . Dette er for at en slipper å bestemme seg på forhånd når en kjøper . Margarita Nationale til 17. Det er den kjente bartenderen Petter Reistadbakken som vil glede oss med en drink i . På alle plasser og arrangementer hvor det selges alkohol skal gjesten alltid ha tilbud om alkoholfrie alternativer. Bestemmelsen om skjenkesteders plikt til å ha alkoholfrie alternativer har fått ny fortolkning. Vi tilbyr et premium og eksklusivt utvalg av smakfulle alkoholfrie drikkevarer til mat, fest og kos. Bestill abonnement, kjøp gaver, eller plukk i nettbutikken.


Mester grønn nyfødt

Det er mange gode grunner til å drikke mindre alkohol, og mer alkoholfritt. Kanskje hadde enda flere drukket mindre alkohol, om de visste hvor mye godt og. Men det behøver ikke å bety at matopplevelsen til folk blir mindre . Hva er egentlig målet med et julebord?


Kanskje dette er året dere skal prøve et alkoholfritt alternativ ? I våre øyne er hovedpoenget med et julebord å skape en . En alkoholfri drink er et perfekt alternativ i førjulstiden hvis du ønsker en god og spennende drikk. Ikke trenger det å være vanskelig å lage heller. De fleste er enig med meg at brus ikke er noe fullgodt alternativ til vin i gastronomisk sammenheng.


Etter utallige sponsorbrev ønsker vi nå å sponse russen som vil bidra til et sunt og alkoholfritt alternativ i russetiden! Som serveringssted har det blitt viktigere å kunne tilby et godt utvalg av alkoholfrie alternativer , enten det er til øl, vin, cider eller cocktails . Det er ikke så mange alkoholfrie øltyper som smaker godt, ifølge DNs. Til julematen finnes det gode alkoholfrie alternativer , blant alkoholfritt, tysk hveteøl .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg